South Baylo University

Представление

Прочетете официалното описание

Основаване Философия

Южна Baylo университет е най-старият и голям акупунктура училище в страната, и тя е основана на три основни цели: Стойност, мир и професионализъм.

David J. Park, Ph.D., Основател, Южна Baylo университет

Д-р David J. Park, основател на Южна Baylo университет, през годините се открояват както в областта на бизнеса и икономиката. Неговата академична подготовка включва бакалавърска степен по бизнес и публична администрация от Claremont McKenna College, и магистърска и докторска степен по икономика от Университета на Южна Калифорния.

За повече от три десетилетия, до края на 90-, д-р Park е професор по икономика в Университета La Verne, Университета на Мериленд, и Калифорнийския държавен политехнически университет. През пролетта на 1977 г., той основава Южна Baylo University което бе прието като корпорация с нестопанска цел в обществена полза през 1980.

Като основател на най-големия AOM образователна институция в САЩ, д-р Park съчленени учредителния философията на Южна Baylo университет очертава три основни цели: Стойност, мир и професионализъм.

Стойност

Университетът насърчава критичното разглеждане на съдебни решения собствени стойност един и откриването на истинските ценности, върху които се основават на придобиването на знания. Образователните ценности на Южна Baylo университет почива на ръководни студентът да открият тези ценности и да ги използват в придобиването на знания.

Мир

Университетът е възприела политика на самото вземане на място за срещи на различни култури и ценности. По този начин могат да се появят взаимни договорености и сътрудничество. Поради тази причина, Университета насърчава записването на чуждестранни студенти, които се стремят да научите за различни култури и разбиране вярванията на другите. образователни програми на университета предлагат една среда, където култури се сливат, за да се създаде международно признат образователен опит.

Професионализъм

Усилията университет, за да помогне на своите студенти да постигнат висок професионализъм, като предлага високо специализирани курсове в други свързани с нея области на здравеопазването. Университетът предлага възможност за професионално израстване, шансовете за постигане на висок професионализъм, и основите за създаване на удовлетворяващо професионален живот на ангажимент и принос към обществото.

SBU История

Южна Baylo университет е създадена през 1977 г. в град Лос Анджелис, като след завършване на средно образование институция. Университетът обхваща две училища: Училището по акупунктура и Източна медицина, и училището по бизнес администрация. Университетът се премества в Гардън Гроув, Калифорния през пролетта 1982 г. като нестопанска цел, корпорация публично-ползи и през есента 1994 г., се премества отново в сегашното си местоположение в Анахайм, Калифорния. След това през 1997 г., училищата разделят и всеки става независима училище. Като свободно стояща, акредитирано училище по акупунктура и Източна Медицина, SBU продължава да расте и се превърна в един от най-големите и престижни AOM училища в САЩ.

Като лидер в азиатската медицина, SBU осигурява студент в центъра на образованието и обучението на базата на ядрото стойността на хармония. Хармония на телесни функции, хармония на духа и тялото, и Harmony на живота и природата са самата основа на акупунктура и Източна Медицина.

Мисия, стойността и целта

Южна Baylo университет е институция, посветена на напредъка Акупунктура & Oriental Medicine (АНС) чрез насърчаване на високо качество на живот, откриването на нови знания и постижения в клиничното приложение на AOM образование в полза на различни общности, включително на нашите ученици на AOM професията, пациенти и на обществеността. Ние се стремим да приемат студенти от изключителен характер и академично постижение за образование и обучение, за да станат компетентни и грижовни лекари за първична медицинска помощ на AOM, учени и преподаватели.

Южна Baylo университет Мисия

Мисията на Южна Baylo университет е да разшири професионалната, клинично и научно познание на ориенталски медицина и холистичен здравеопазването сред студенти, преподаватели, служители, както и на широката общественост чрез ефективно обучение, научна дейност и качеството на грижите за пациентите.

Южна Baylo университет Value

Стойността на Южна Baylo университет е да видите Harmony като негова първостепенна ценност, илюстрирайки Хармония на телесни функции, хармония на духа и тялото, и хармония на живота и природата. Те се разглеждат основите на акупунктура и Източна Медицина (АНС)

Южна Baylo университет Предназначение

Целта на Южна Baylo университет е да се насърчава доброто здраве и благосъстояние чрез образование, научни изследвания и AOM практика.

Образователни цели:

За да изпълни мисията си, Южна Baylo университет е отдаден на следните цели:

За да се подготви учениците със знания и умения, за да успее в днешния здравеопазването среда и да допринесе за обществото с тяхното лидерство, бизнес проницателност и професионални умения. За да се насърчи високи постижения в научната преподаването, ефективно обучението на учениците, изключителен ориенталски медицина и цялостни програми за здравеопазване. За да се осигури ефективна грижа за пациентите чрез ориенталски медицина и други холистични подходи. За стимулиране и насърчаване на научните изследвания, научни дейности и професионално развитие. За да се създадат възможности и среда за студентите да придобият опит в академичните и клинични умения. За да се осигури и насърчи навременни и подходящи образователни възможности за засилване на правомощията на тези, които влизат в кариери в акупунктурата и Източна медицина, и свързаните с нея здравни области. За да се подготви студентите да станат компетентни и успешни работна здравните специалисти.

Места

Анахайм

South Baylo University

Address
1126 North Brookhurst Street
92801 Анахайм, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 714-533-1495

Лос Анжелис

Address
2727 West 6th Street

90057 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Annandale

Address
7535 Little River Turnpike, Unit 325-A

22003 Annandale, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия