Roseman University of Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Roseman University of Health Sciences е частна институция за висше образование с нестопанска цел, следващо поколение специалисти по здравни грижи за студенти и специализанти, които обслужват, сътрудничат и определят нови стандарти в своите общности и професии.

С кампуси в Хендерсън и Самърлин (Лас Вегас), Невада и Южна Йордания, Юта, Университетът се състои от Колеж по дентална медицина, предлагащ Разширено образование по ортодонтия и зъболекарска ортопедия / MBA резиденция, Разширено образование по обща стоматология, и доктор по дентална медицина; Колеж по фармация, предлагащ доктор по фармация и професионално продължаващо обучение; Колеж по медицински сестри, предлагащ бакалавър по сестрински грижи, ускорен бакалавър по сестрински грижи и магистър по сестрински / семеен практикуващ; и MBA програма, насочена към здравеопазването.

Roseman University of Health Sciences също ще предложи доктор по медицина чрез своя медицински колеж, след като стане акредитиран. Повече от 6500 възпитаници на Roseman се грижат за пациентите, провеждат изследвания и се занимават с общественото здраве и политика в Невада, Юта и в цялата страна. Комисията по северозапад регионално акредитира университета Roseman за колежи и университети.

Roseman University of Health Sciences подобрява здравето и благосъстоянието на общностите, които обслужваме, като обучава настоящи и бъдещи поколения здравни специалисти, провежда изследвания и осигурява грижи за пациентите. Ние активно се стремим към партньорства и връзки, съобразени с нашата мисия и работим за създаване на среда, която насърчава както вътрешното, така и външното сътрудничество за постигане на оптимални резултати и се ангажира с отговорно управление на данъците във всички начинания.

Места

South Jordan

Address
South River Front Parkway,10920
84095 South Jordan, Юта, Съединени Американски Щати

Хендерсън

Address
Sunset Way,11
89014 Хендерсън, Невада, Съединени Американски Щати

Лас Вегас

Address
Discovery Drive,10530
89135 Лас Вегас, Невада, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: