Pacific Northwest University Of Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Pacific Northwest University Of Health Sciences ( PNWU ) обучава и обучава здравни специалисти, за да наблегне на услугата сред селските и медицинските общности в северозападната част.

Pacific Northwest University Of Health Sciences е изградил модел „Набиране-обучение-завръщане“, за да помогне за справяне със значителния недостиг на здравни специалисти в Северозапад Pacific Northwest University Of Health Sciences набляга на набирането на студенти от селски райони или места с недостатъчно медицинско обслужване. Той обучава студенти в такива области с предвидения резултат от завършилите, които се връщат на практика в тези или подобни общности.

Освен че предлага програмата за остеопатична медицина, университетът е участвал в сътрудничество с фармацевтичните и медицински сестри в Университета на Вашингтон (WSU) и медицинския асистент (PA) на Университета за наследство (HU) и магистър по медицински науки (MAMS), за да осигури междупрофесионално обучение на студенти от всяка програма.

Места

Yakima

Address
University Parkway,200
98901 Yakima, Вашингтон, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: