Oregon Coast Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Oregon Coast Community College ( OCCC ) е тук, за да обслужва учениците и общността на окръг Линкълн. Студентите могат да завършат първите две години бакалавърска степен в Орегонското крайбрежие, да спечелят асоциирана степен, да преминат курсове за намиране на работа, да се подготвят за стартиране на малък бизнес, да научат английски като втори език или да посетят лични курсове за обогатяване. Студентите могат да изследват идеи за кариера, да се преквалифицират или актуализират умения за работа, да преследват личен интерес или да разширят хоризонтите. Студентите могат да присъстват на пълен и непълен работен ден. Студентите могат да посещават курсове и онлайн.

Студентите от Орегонското крайбрежие са от всички възрасти, от скоро завършили гимназия до пенсионери. Студентите посещават брега на Орегон по различни причини: да актуализират уменията си за заетост, да получат асоциирана степен, да се подготвят за преместване в бакалавърска програма, да придобият или освежат основни академични умения или да се стремят към лично културно обогатяване. Някои посещават кредитни класове на пълен или непълен работен ден, докато други вземат един или няколко некредитни класа. Много ученици съчетават училище и работа.

Места

Newport

Address
Southeast College Way,400
97366 Newport, Орегон, Съединени Американски Щати

Lincoln City

Address
Southeast High School Drive,3788
97367 Lincoln City, Орегон, Съединени Американски Щати

Waldport

Address
South Crestline Drive,3120
97394 Waldport, Орегон, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: