Ohio Valley College Of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) е основан през 1886 г., за да обслужва нуждите от обучение на три държави. Повече от век нашият колеж е общностна традиция за студенти, търсещи качествено образование, подготвяйки ги за търсени области. Студентите от Ohio Valley College Of Technology учат от опитни преподаватели, които се грижат. Хиляди хора са преминали обучението, необходимо за постигане на страхотна кариера и велик живот. Независимо дали току-що сте излезли от гимназията или трябва да усъвършенствате уменията си за днешната кариера, Ohio Valley College Of Technology може да ви помогне да реализирате целите си. Нашият дългогодишен опит в обслужването на студенти и работодатели в региона е от голяма полза за нашите възпитаници. Честата комуникация с работодателите ни позволява да бъдем в течение на уменията, които работодателите изискват. Нашият офис за кариерно управление на кариерата работи с работодатели, за да отговори на нуждите от персонал и да помогне на завършилите да намерят пълноценна кариера след дипломирането си.

Ohio Valley College Of Technology Охайо в продължение на много години обслужва студенти и работодатели в Охайо. Този дългогодишен опит е от полза за нашите студенти. Нашата отворена и честа комуникация с работодателите ни позволи да останем в течение на уменията, които работодателите търсят, и техните потребности от персонал, така че да можем ефективно да поставим студентите в кариерата след дипломирането. Ohio Valley College Of Technology непрекъснато преглежда и адаптира своите програми, за да отговори на променящите се нужди на местния пазар на труда.

Ohio Valley College Of Technology е институционално акредитиран от Акредитиращото бюро на училищата за здравно образование (ABHES) за присъждане на асоциирани степени и дипломи.

Места

East Liverpool

Address
Ohio 170,15258
43920 East Liverpool, Охайо, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: