North Central Missouri College

Представление

Прочетете официалното описание

North Central Missouri College е наистина забележителен колеж известен със своите академични постижения и силно чувство за общност. Ние вярваме, че нашата образователна институция означава избор и стойност. Това е събиране на хора, за да проучи, да откривате, да се потърси възможности, и тръгват след безброй предизвикателства за усъвършенстване.

Нашата инвестиция в преподаването създава образователен опит, който е интелектуално предизвикателство и има практическа стойност, далеч извън класната стая. Нашите студенти са инструктирани от талантливи преподаватели, които инвестират своето време и енергия, за да се гарантира индивидуален успех. Малкият размер на класа и разнообразие на графици класа си позволят предимства, които дават на студентите възможността да създават свои собствени опит в учебния процес.

В North Central Missouri College, програми за партньорство с бизнеса и индустрията се осигури разширена възможности за обучение, които да доведат до влизане кариера и напредък. Няколко програми за популяризиране донесе лабораторията живот за вас, студентът. Програми за обучение, които достигат на работното място подпомагат учениците в преход от класната стая до кариера. С класове, предлагани в Maryville, Chillicothe, Витания, и Трентън, ние започнахме по региони на нашите усилия, за да служат на разнообразна популация на учащите се намират в северозападната част на Greater Мисури. Ние сме горди от вноски, направени в нашето наследство, които включват студенти от заобикалящата четири състояние региона и в международен план, както добре.

Независимо дали сте старши в гимназията търси двойна кредит, наскоро завършил гимназия, или връщане на студент търси напредък, вие ще откриете, че North Central Missouri College предлага един свят на потенциал! Моля използваме нашия каталог като ръководство за услугите, академични програми, курсове, дейности и ресурси, достъпни за Вас в North Central Missouri College.

NCMC Mission

Мисията на North Central Missouri College е да подпомага гражданите в нашата образователна / бизнес общност, за да постигнат своите цели чрез отворен достъп, разумни разходи, прогресивна учебни програми и услуги - доставен от грижовна, компетентен персонал по безопасен, технология богата среда за обучение .

Места

Трентън

Address
North Central Missouri College
1301 Main Street

Трентън, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: