National University of Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

За Националния университет по здравни науки

Основана през 1906 г., Националният университет по здравни науки е лидер в разрастващата се сфера на интегративната медицина и се уважава в световен мащаб за успех в балансирането на лечебните изкуства и науката, съчетавайки широкообхватна интегрираща медицина с грижа за пациента.

Националният университет определя стандарта в обучението за кариера в здравеопазването и осигурява динамична атмосфера, в която студентите, преподавателите и лекарите от различни допълващи и алтернативни здравни професии работят заедно в интегрираща среда. Националният университет предлага няколко програми, сред които: доктор по хиропрактика и доктор по натурална медицина и магистърска степен по акупунктура (MSC) и ориенталска медицина (MSOM). Също така се предлага асоциирана степен и сертификат в областта на масажната терапия и бакалавърска програма за завършване на биомедицинските науки .

Националният университет е утвърден шампион по научни изследвания, високи стандарти за прием, акредитация и академични постижения за своите професии. Ето защо студентите от цял ​​свят избират NUHS да продължат висшето си образование в здравеопазването.

С местата в университета и в Илинойс, и във Флорида , NUHS изгражда нови пътища в света на здравеопазването, основани на разбиране и сътрудничество с медицински специалисти от всички дисциплини.

Защо национално?

Националният университет по здравни науки е националната премиерска институция за здравно образование. Тук ще откриете изключителна подготовка в интегративни професии в областта на здравеопазването, като хиропрактика и натуропатична медицина, акупунктура и ориенталска медицина, масажна терапия, биомедицинска наука и др.

Нашата философия

В Националния университет, висше образование за здравеопазване започва с:

  • Медицина, базирана на доказателства: Диагностични и лечебни методи, основани на солидна наука и клинични изследвания
  • Обширна учебна програма: Оценка на цялостната картина на здравето на пациента и прилагане на широк спектър от лечебни методи
  • Грижа, насочена към пациентите : Диагностициране и лечение на пациенти въз основа на задълбочена оценка на техния индивидуален здравен профил и история
  • Интегративна медицина: Познаването на по-добри резултати от пациентите е възможно, когато професионалисти от различни медицински специалности работят заедно

Нашето академично превъзходство

Учебната програма на Националния университет е строга, безкомпромисна и е изградена върху солидна основа в основните науки. Поддържаме високи стандарти за прием на нашите студенти; например, NUHS е единствената програма за придобиване на бакалавърска степен. Учениците в програмата за натуропатична медицина също трябва да са получили бакалавърска степен. В резултат на това студентският орган в Националния университет е с по-висок академичен калибър, а нашите ученици имат много по-високи от националните средни стойности за необходимите тестове и лицензионни тестове. Те често стават лидери в професиите си, и кредит Националния университет като причина за тяхното доверие и успех.

Подготовка за кариера

Тъй като светът на здравеопазването се движи към интегрираща медицина, нарастват нови възможности за допълващи и алтернативни доставчици на здравни грижи в болниците, военните, домове за възрастни и клиники за интегриращи грижи. Нашите завършили са по-добре позиционирани за тези възможности за кариера. Те са потопени в практическо обучение по диагностика и методи на лечение, познават съвместно управлението на случаи с различни специалисти и служат като ценен член на интегриращ медицински екип.

Нашата история на лидерството

Националният университет е уважаван в световен мащаб като лидер в интегративната медицина. Движеща сила за преместване на естественото здравеопазване в обикновена медицина, ние бяхме:

  • първо да предложи болничен опит на хиропрактикуващите студенти
  • първо да настояваме за национална акредитация на колежите по хиропрактика
  • първо да публикува медицински индексирани и партньорски прегледани научни списания

Винаги, когато виждате естествено здравеопазване, постигащо уважение, напредвайки до по-висок стандарт, Националният университет и завършилите му висши училища са там.

Така дефинираме бъдещето на интегрираното здравеопазване.

Места

банкерски

Address
200 E. Roosevelt Road
Lombard, IL

60148 банкерски, Илинойс, Съединени Американски Щати

Санкт Петербург

Address
St. Petersburg, FL area
Санкт Петербург, Флорида, Съединени Американски Щати