Прочетете официалното описание

Ню Йорк Chiropractic колеж

Ню Йорк Chiropractic колеж се ангажира с високи академични постижения, качество paitent грижи, и професионално ръководство.

Мисия

Ню Йорк Chiropractic колеж се ангажира с високи академични постижения, качество на грижите за пациентите, и професионално ръководство.

Зрение

Ню Йорк Chiropractic колеж ще бъде призната като водеща институция за образование и обучение на естествени здравни професионалисти и академици, които приемат браншово сътрудничество.

Ценности

Ние ценим ...

основните принципи на всички наши природен здравни програми; ни наследство като хиропрактика образователна институция; предоставянето на най-добрите естествени здравно образование, клиничен опит, и системите за подпомагане с цел улесняване възпитаници успех в различни кариери; иновативни методи на преподаване и учене, които допълват и засилват съществуващите програми; развитието и използването на най-добрите практики в обучението през целия живот, браншово сътрудничество здравеопазването, стипендия, и изследването на нови знания; постижения, честност, отговорност, и фискална отговорност във всички начинания; разнообразие, приобщаване и толерантност във всички взаимодействия; на среда, която да балансира знания, власт и отговорност; отглеждането на спечелването отношения с всички наши участници; и нашата роля като авторитет в естествен здравно образование и ролята на лидер (и) ни преподаватели, служители и възпитаници имат в рамките на общностите, които обслужват.

Ню Йорк Chiropractic College Campus

кампус NYCC е в Seneca Falls, разположен в красива Finger Lakes района на северната част на щата Ню Йорк, с изглед пенливо Cayuga езеро.

Разходите за живот е ниско, и на качеството на живот е висок!

Campus "буйни 286 дка, и живописна обстановка; Просторен, апартамент в стил по-корпус жилища за лица и семейства; Държавата на най-съвременните, 8000 квадратни фута изследвания сграда; Просторни театър е домакин на лекции, както и музикален, комедия и драматични продукции; Многофункционална спортна комплекс с басейн, баскетбол, Ракети, теглото стая, и спортни съоръжения; Девет дупки голф игрище и тренировъчно игрище на територията на колежа!

Специалности

Ню Йорк Chiropractic колеж е лидер в естествената здравно образование предоставяне акредитирано обучение по следните специалности:

Доктор на Chiropractic Магистър по Акупунктура Магистър по акупунктура и Източна Медицина Магистър по образна диагностика Магистър по приложна Clinical Nutrition Магистър по клинична анатомия Магистър по анатомия на човека и физиология Инструкция Бакалавър по професионални изследвания

Акредитация

Регистриран от държавно учебно от Университета на щата Ню Йорк, Ню Йорк Регионална акредитация от Близкия Комисията членки за висшето образование Програмен акредитация от Съвета на Chiropractic образование (CCE) Програмен акредитация от Комисията по акупунктура и Източна Медицина (ACAOM)

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

New York Chiropractic College

Акупунктура и Източна Медицина магистърска степен програми Наука предостави цялостна професионално образование в акупунктурата и Източна медицина, които, съчетани с обуче ... [+]

Предназначение

Акупунктура и Източна Медицина магистърска степен програми Наука предостави цялостна професионално образование в акупунктурата и Източна медицина, които, съчетани с обучение по биомедицина, подготвя възпитаници да практикуват като независими доставчици на здравни услуги, които могат да практикуват в мултидисциплинарни здравни заведения.

образователните цели ... [-]
Съединени Американски Щати Сенека пада
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
9 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Докторантура

New York Chiropractic College

Докторът на Chiropractic програма степен аванси Мисия, визия и ценности на Ню Йорк Chiropractic колеж чрез неговата подготовка на лекарите на хиропрактика, които предоста ... [+]

Програма Purpose

Докторът на Chiropractic програма степен аванси на мисия, визия и ценности на Ню Йорк Chiropractic колеж чрез неговата подготовка на лекарите на хиропрактика, които предоставят начално и съвместни грижи, и които поставят специален акцент върху neuromusculoskeletal условия и цялостното здраве на пациента.

Цели на програмата За да се въплъти принципите на академични постижения и грижа към пациентите чрез анализ на доказателства, използване на най-добрите практики и въвеждане на стойности на пациентите в клинична оценка, диагноза, хиропрактика техника, управление на делата, както и документация. За да се проявяват и почтеност стойност, състрадание и етичните принципи в привеждането в съответствие с хиропрактика професионални стандарти и в съответствие с ролята на доставчик на здравни грижи, докато поемането на отговорността за лични действия. За да демонстрира ефективни лидерски умения. За да допринесе положително за хиропрактика професията и по-широка общност чрез използване на знания и умения за оценка на критични въпроси, се адаптират към промените, и общува ефективно с различни популации. Факти за NYCC & Chiropractic Специален акцент дава на лечението на neuromusculoskeletal условия Открийте науката, изкуството и философията на хиропрактика Вземете един-на-един внимание и наставничество от преподаватели, които практикуват лекари на хиропрактика Подгответе се за успешна кариера с образование с акцент върху развитието на практика, заедно с по-задълбочени хиропрактика проучване Станете част от един от най-бързо развиващите се, най-високо търсене на здравните професии САЩ катедра на труда прогнозира, че отвори за доктори на хиропрактика ще растат по-бързо от средното за професии, свързани със здравето, тъй като търсенето на допълваща медицина се увеличава... [-]
Съединени Американски Щати Сенека пада
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски