Northwest College

Представление

Прочетете официалното описание

Northwest College открита през 1946 г. с близо 100 редовни и задочни студенти и трима инструктори, които се срещнаха в класните стаи, заимствани от района на държавните училища.

Първоначално наречена университета в Уайоминг Northwest Center, беше установено, посредством споразумение с Университета в Уайоминг и Park County Област School бр 1. Подкрепа University е преустановено през 1950 година.

През 1953 г. името е променено на Northwest Community College, а през 1968 г. данъчна основа на колегията бе разширен, за да включва всички Park County. Името променена още веднъж да Northwest College през 1989. С течение на годините, на качеството на преподаване зряло и жилищна кампус развита.

NWC е много повече от типичен двугодишен колеж - помисли следните точки, като доказателство за това твърдение.

Програма ширина: Голямо разнообразие от курсове поддържа 54 трансферни градуса, 19 градуса и 34 технически умения сертификати. И с ниска обучение Northwest е, че няма нужда да се чувстват виновни за проучване, преди извършване на основен.

Силна факултета: Студентите се запознават с нашата превъзходна факултет на базата на малки имена. Въпреки че те често се наричат ​​на експерти в своите области, фокус нашия факултет е на нашите ученици.

Богати възможности за обучение: Learning очаква нашите ученици в и извън класната стая, включително академични дейности като животновъдство Съдейки и съдебна медицина, както и ежегодни международни възможности за пътуване.

Дейности: Масивът на студентските дружество включва intercollegiate атлетика, интрамурални спорт, клубове и организации, за студентско самоуправление и повече. Ако сте на един спортен отбор, има добър шанс, вашето семейство и приятели могат да гледат на живо чрез Webcasts произведени от NWC студенти.

Околна среда: Всичко е тук-истински колективен среда похвали пет зали за пребиваване и повече от 50 апартамента (намерите повече подробности за нашите кампус картата и площ карти).

Vision & Mission

Зрение - Чрез превъзходно обучение, преподаване и жизнената среда, в северозападната част на College ще бъде динамичен и изискан образователен лидер, който оформя положително бъдеще за студенти и много общности, които обслужва.

Мисия - Чрез изключителни, динамични живот и учебна среда, в северозападната част на College се посвещава на индивидуално постижение студент, разнообразие, глобално гражданство, и жизнеността на общността.

Ученици

1,719 кредитни студенти 59% - на пълно работно време 41% - на непълно работно време 72% - Уайоминг 23% - други държави 4% - други страни

Campus

Главен корпус, Powell

132 дка - общо 62 - сгради (включва Запад Campus сгради)

Четири извън колежа центрове

Station Микелсън Невярно (50 мили западно от Powell) Коди Center Worland Center Трапер Arena

Програми на обучение

52 - градуса трансфер 19 - технически градуса 30 - сертификати

Места

Пауъл

Address
231 West 6th Street
82435 Пауъл, Уайоминг, Съединени Американски Щати