Mercy Hospital College Of Nursing

Представление

Прочетете официалното описание

В HCA Healthcare ние се движим от една единствена мисия: Преди всичко, ние сме ангажирани с грижите и подобряването на човешкия живот.

HCA Healthcare е посветена на това да даде на хората по-здрави утре. Като един от водещите доставчици на здравни услуги в страната, HCA Healthcare се състои от над 180 болници и над 2000 места за грижи в 21 държави и Обединеното кралство.

В допълнение към болниците, местата за грижи включват хирургични центрове, самостоятелни отделения за неотложна помощ, центрове за спешна помощ, центрове за диагностика и образна диагностика, клиники за разходки и клиники за лекари.

Много неща отличават HCA Healthcare от другите здравни организации; обаче в основата ни най-голямата сила са нашите хора.

Всеки ден приблизително 280 000 колеги отиват на работа с колективен фокус: нашите пациенти. Нашият фокус влияе положително върху преживяването на грижи в леглото и извън него.

Като учебна здравна система HCA Healthcare анализира данни от около 35 милиона пациенти, които се срещат всяка година. Тези данни помагат за разработването на технологии и най-добри практики, които подобряват грижите за пациентите. Също така споделяме своите знания с по-широката здравна общност и държавни агенции, за да подобрим грижите навсякъде.

Гордеем се с въздействието, което оказваме в нашите общности чрез заетост, инвестиции и благотворителни дарения.

През 2019 г. похарчихме 4,2 милиарда долара за капиталови инвестиции в земя, сгради и оборудване. Освен това HCA Healthcare плаща значителни данъци, които помагат за съживяването на общностите.

Ние също така осигурихме благотворителни грижи, неосигурени отстъпки и други некомпенсирани грижи на прогнозна цена от $ 3,7 милиарда през 2019 г.

В HCA Healthcare сме развълнувани от бъдещето на медицината. Ние вярваме, че сме в уникална позиция да играем водеща роля в трансформацията на грижите.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
3663 S Miami Ave
Miami, FL 33133

Маями, Флорида, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия