Mid Michigan College

Представление

Прочетете официалното описание

5

MMCC не е еднакъв за всички, но е място, където студентите от всяка ивица могат да спечелят нещо ценно.

Получете повече в средата от Mid Michigan Community College на Vimeo.

Не само защото нашите класове се прехвърлят на публични и частни университети в цялата страна. Не само защото ще бъдете обединени с академичен съветник, който ще работи с вас за дефинирането и картографирането на вашия опит през вашето време в MMCC . Не само защото ще бъдете оценени като индивид, който може да допринесе значително за вашето учене и за вашите връстници. Но тъй като сте студент в "Среден" означава да получите повече от образованието си, повече за вашия долар и повече за вашето бъдеще. MMCC предлага начало, което предлага нещо богато и уникално. Независимо дали искате да спестите пари за четиригодишните си или за напреднали образователни планове, вие се връщате в колежа като нетрадиционен студент или искате да влезете в кариера в рамките на две или повече години чрез една от нашите търговски , технически или професионални програми, ние сме уверени, че ще получите повече в средата. 6

Програми на обучение

В MMCC се фокусираме върху цялостния подход към обучението. Разбираме, че всеки ученик има индивидуални цели и затова всеки студент трябва да пътува по пътя, който конкретно постига тази цел.

Различни песни за различни цели:

MMCC предлага четири вида програми за обучение и програми, а в рамките на повечето от тези песни студентите могат да избират от краткосрочни възможности за обучение, двугодишни асоциирани степени или трансферни степени, които се интегрират безпроблемно в четирите години в други колежи и университети , Това означава, че независимо дали сте практически, практически обучаем или по-удобно да се занимавате с теории и концепции, независимо дали искате да се присъедините към работната сила от една до две години или дали искате да отидете на бакалавър или извън нея, MMCC има нещо, което ще работи за вас. И с изключителна стойност.

Места

Планина Приятна

Mid Michigan Community College

Address
2600 S Summerton Rd, Mt Pleasant, MI 48858 United States
Планина Приятна, Мичиган, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 (989) 773-6622