Lorain County Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Относно LCCC

Основан през 1963 г., Lorain County Community College помага на местните хора да получат обучението и образованието, от което се нуждаят, за да живеят най-добрия си живот в продължение на повече от 50 години.

Независимо дали целта ви е асоциирана степен, допълнително обучение на работна сила или степен на напреднал, ние имаме програма, която да отговори на вашите нужди.

LCCC е горд да служи като крайъгълен камък за окръг Лорен. Колежът предоставя възможност на студентите да завършат:

  • Бакалавър
  • Свързани степени
  • Краткосрочни сертификати
  • Обучение на работната сила

Чрез университетското партньорство на LCCC можете да спечелите бакалавърска или магистърска степен от 14 университета и колежи в Охайо. Ние сме и първият колеж на общността в Охайо, който предлага своя бакалавърска степен.

LCCC поддържа ниско обучение - понастоящем второто най-ниско обучение в Охайо - така че можете да завършите с уменията, необходими за заетост - и не много дългове.

В резултат на постоянния ни ангажимент към нашите студенти, LCCC беше обявен за най-висшия колеж в страната за отлични постижения в студентския успех от Американската асоциация на общностните колежи (AACC).120187_120139_InternationalStudents.jpg

Висши завършили висше образование

Когато завършите висше образование, вашето LCCC образование ви поставя в позиция за едни от най-високите доходи от завършилите колежа в общността в щата Охайо и в топ 50 в страната. През 2016 г. колежът се класира на второ място в Охайо и на 41-во национално място за завършилите висше образование в общността, според Payscale Human Capital. Payscale е компания за информация за заплати, обезщетения и компенсации, която събира данни за доходите през целия живот за стотици степени и специалности. LCCC също се класира най-високо сред всички колежи от общността на Охайо в печалби за завършилите в доклад за добавена стойност за 2015 г. от програмата на Metropolitan Policy в Брукингс.

Lorain County Community College е част от Университетската система на Охайо, една от най-големите цялостни публични системи за висше образование в страната. Публичните колежи, университетите и програмите за образование за възрастни в Охайо обслужват почти 600 000 студенти и предлагат всяка опция от GED до докторска степен, гарантирайки, че всички охайоанци имат лесен достъп до висококачествено, достъпно висше образование. Посетете Университетската система на Охайо за повече информация.

Места

Elyria

Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Охайо, Съединени Американски Щати