Прочетете официалното описание

Относно LCCC

Основан през 1963 г., Lorain County Community College помага на местните хора да получат обучението и образованието, от което се нуждаят, за да живеят най-добрия си живот в продължение на повече от 50 години.

Независимо дали целта ви е асоциирана степен, допълнително обучение на работна сила или степен на напреднал, ние имаме програма, която да отговори на вашите нужди.

LCCC е горд да служи като крайъгълен камък за окръг Лорен. Колежът предоставя възможност на студентите да завършат:

  • Бакалавър
  • Свързани степени
  • Краткосрочни сертификати
  • Обучение на работната сила

Чрез университетското партньорство на LCCC можете да спечелите бакалавърска или магистърска степен от 14 университета и колежи в Охайо. Ние сме и първият колеж на общността в Охайо, който предлага своя бакалавърска степен.

LCCC поддържа ниско обучение - понастоящем второто най-ниско обучение в Охайо - така че можете да завършите с уменията, необходими за заетост - и не много дългове.

В резултат на постоянния ни ангажимент към нашите студенти, LCCC беше обявен за най-висшия колеж в страната за отлични постижения в студентския успех от Американската асоциация на общностните колежи (AACC).120187_120139_InternationalStudents.jpg

Висши завършили висше образование

Когато завършите висше образование, вашето LCCC образование ви поставя в позиция за едни от най-високите доходи от завършилите колежа в общността в щата Охайо и в топ 50 в страната. През 2016 г. колежът се класира на второ място в Охайо и на 41-во национално място за завършилите висше образование в общността, според Payscale Human Capital. Payscale е компания за информация за заплати, обезщетения и компенсации, която събира данни за доходите през целия живот за стотици степени и специалности. LCCC също се класира най-високо сред всички колежи от общността на Охайо в печалби за завършилите в доклад за добавена стойност за 2015 г. от програмата на Metropolitan Policy в Брукингс.

Lorain County Community College е част от Университетската система на Охайо, една от най-големите цялостни публични системи за висше образование в страната. Публичните колежи, университетите и програмите за образование за възрастни в Охайо обслужват почти 600 000 студенти и предлагат всяка опция от GED до докторска степен, гарантирайки, че всички охайоанци имат лесен достъп до висококачествено, достъпно висше образование. Посетете Университетската система на Охайо за повече информация.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Асоциирана степен по приложни науки

Lorain County Community College

Програмата за медицинска сестра за асоциирана степен подготвя завършилите да функционират като регистрирани медицински сестри в болници, старчески домове и други здравни ... [+]

Асоцииран приложна наука в сестринството

Програмата за медицинска сестра за асоциирана степен подготвя завършилите да функционират като регистрирани медицински сестри в болници, старчески домове и други здравни агенции. Регистрираните медицински сестри насърчават здравето на клиентите чрез хигиенни грижи; преподаване; оценка на телесните системи; прилагане на процеса на кърмене, включително условията на лечение, поръчани от лекаря; и рехабилитационни грижи. След приключване на програмата завършителят има право да полага NCLEX изпит за лиценз като регистрирана медицинска сестра. Lorain County Community College има споразумения за артикулация с колежи и университети, включително програми, предлагани от университетското партньорство на Lorain County Community College .... [-]

Съединени Американски Щати Elyria
Август 2020
Английски
Редовно обучение
5 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, Съединени Американски Щати