Прочетете официалното описание

От 1935, Университет Логан Остана на земята Обучение по хиропрактика, Като същевременно непрекъснато обогатява академичните възможности с предлагането на дипломи в САЩ Здравните науки.

Университет Логан Завършилите използват един цялостен подход към здравето и уелнес, за да задоволят търсенето на по-малко инвазивни, по-евтини лечения и всеобхватна грижа и да водят интегрираната здравна индустрия. Чрез иновативна академична учебна програма, базирана на резултатите, която набляга на доказаната информираност грижа, разнообразни възможности за клинично потапяне, нововъзникващи технологии и доказани практики, Учениците от Логанския университет са обучени, уверени и подготвени за бъдещето. В Logan, Нашите ученици са преподавани принципите на пациентите-центрирано здравеопазване. Нашите ученици, преподаватели и лекари се оспорват Да подобри здравето на пациентите, като същевременно подобри системата на здравеопазване за всички пациенти.

Когато поемаме тази водеща роля, пациентът ще се възползва. Като лидер в интегрираното здравеопазване, ние гарантираме, че пациентите получават информация, информирано, грижи за цялото лице. Възстановяваме функцията, облекчаваме болката, насърчаваме уелнес и осигуряваме на пациентите подобрено качество на живот. Това е Logan разлика.

Международен студентски прием

Готови сме да ви посрещнем в общността на Логан! Университетът Логан е висококачествена академична дестинация, която създава водещи професионалисти в областта на здравеопазването от цял ​​свят - всички в един от най-красивите кампуси в Съединените щати.

Нашите посветени международни координатори за приемане

  • Подпомагнете с кандидатурата си и прехода си към Съединените щати.
  • Издайте своя I-20 и помогнете при получаването на Вашата студентска виза F-1
  • Участвайте в студентските клубове, организации, както и в оживения град Честърфийлд и района на Сейнт Луис.

Приложение към университета Логан като международен студент

Ако живеете извън Съединените щати или посещавате средно училище извън Съединените щати, кандидатствате за университета Логан обикновено се извършва на три стъпки:

  • Завършете онлайн приложение.
  • Изпратете преписи от цялото си средно образование до Logan.
  • Изпратете всичките си официални стандартизирани резултати от теста.

Събиране на културни различия чрез хиропрактика

Опитът на колежа на човек често се определя от неговите академични интереси, колко добре превъзхождат в програмата и колко успешни следват дипломирането. Но в Логан, опитът в колежа не е само дефиниран от академичните среди, но също и от подкрепата и насърчаването, които студентите получават от онези, които ги обграждат, разширяват техния свят и подготвят ги за бъдещи успехи във всички сфери на живота.

В Логан ученическото население представлява повече от 15 държави, включително Канада, Бразилия, Пуерто Рико и Венецуела. Поради нарастващото международно студентско население и желанието на американските студенти да участват в клиниката в чужбина, Logan стартира Международната асоциация на студентите (ISA), организация, която популяризира културното разнообразие и осведоменост в целия университет и общество в Logan.

"Ние осигуряваме платформа за взаимодействие между международните студенти и студентския орган Logan, насърчавайки и подкрепяйки взаимоотношенията между културните различия", каза Кемми Клайн Ритър, тримесечен студент от Бразилия и президент на ISA. "Нашата цел е да промотираме и обединим глобалната професия на хиропрактика чрез вдъхновение, почтеност и лидерство". В рамките на Световния конгрес на Chiropractic Students (WCCS) международното сътрудничество на студентите по хиропрактика ISA представя на студентите възможности за учене и сътрудничество с Разнообразна група от бъдещи здравни специалисти от цял ​​свят.

Кеми каза, че групата от време на време носи лекари, които да се занимават с реалния свят с практикуването на хиропрактика в други части на света. "Това е различно извън САЩ и е важно да знаете различните правила и правила за практикуване на хиропрактика в различните страни", каза тя.

Макар Кейми в момента да работи в третото си тримесечие като председател на асоциацията, нейната визия за организацията едва започва. Тя се надява да включи повече ученици на световно ниво, като се стреми да обедини професията и да се подкрепя един друг. "Много хора мечтаят за бъдещето и ние сме бъдещето", каза Кеми. "Да се ​​включим сега означава, че имаме шанса да започнем бъдещето в настоящето." С подкрепата на студентското тяло "Логан" и много от членовете на преподавателите Кемми и нейните офицери обединиха ученици от цял ​​свят с три основни общи интереси: Тяхната страст към здравеопазването, хиропрактиката и света около тях. "Изучаването на житейски преживявания от студенти и лекари в областта на хиропрактиката извън клиниката Логан е едно много покоряващо преживяване и уникална възможност да се развива като бъдеща DC".

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Logan University

... [+]

Кандидатите за образователно-квалификационната степен "бакалавър" трябва да са спечелили най-малко 50% от необходимите големи кредити в Logan. [-]
Съединени Американски Щати софа
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

MSc

Logan University

С програми за смесване на учебни програми и здравословни клинични приложения, завършилите магистърска програма по хранителни и човешки постижения ще се научат да анализир ... [+]

С програми за смесване на учебни програми и здравословни клинични приложения, завършилите магистърска програма по хранителни и човешки постижения ще се научат да анализират диетата и здравния статус, да оценяват хранителните недостатъци, както и хранителните алергии и да предложат препоръки за хранене и начин на живот.

Logan повишава знанията на студентите, като интегрира основите на хранителната биохимия, метаболизма, здравето и уелнес с изследователски методи, използвани в храненето. Завършилите се намират в програми за обществено здравеопазване, образование, хранене и здравна комуникация, консултиране и свързани с храненето бизнеси в частния и публичния сектор.... [-]

Съединени Американски Щати софа
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 5 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Logan University

Магистърската степен по спортна наука и рехабилитация (MSR) е интердисциплинарна, всеобхватна дипломирана програма, предназначена да осигури уникална подготовка за спортн ... [+]

Разширеното обучение е от съществено значение за професионалистите, които планират да работят с спортисти. Специализираната напреднала степен на ниво майстор ще определи практикуващите от своите връстници. Тази програма също така ще подготви завършилите за възможности в областта на научните изследвания и преподаването.

Магистърската степен по спортна наука и рехабилитация (MSR) е интердисциплинарна, всеобхватна дипломирана програма, предназначена да осигури уникална подготовка за спортни травми и управление на изпълнението. Студентите се подготвят от възможности за дидактическо обучение за оценка, лечение и рехабилитация на остра и хронична болка, както и на мускулно-скелетна патология. Получателят на степен MSR ще притежава необходимите умения за оценка, лечение, рехабилитация и управление на спортни наранявания.... [-]

Съединени Американски Щати софа
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 5 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Докторантура

Logan University

Учебният план на Доктор на Chiropractic в Университета Логан се стреми да бъде информиран и основан на резултатите, за да се създадат лекари, готови да практикуват Chirop ... [+]

Учебният план на Доктор на Chiropractic в Университета Логан се стреми да бъде информиран и основан на резултатите, за да се създадат лекари, готови да практикуват Chiropractic. Обучението по "Логан" се основава на академична учебна програма, основана на традицията "Логан" и вдъхновена от текущите изследвания, технологиите и доказаните практики за обучение на утрешния хиропрактор.

Студентите се въвеждат в началото на различни теми, което позволява интегрирането на курсовата работа с практическа клинична практика. Студентите от Логан прекарват 40% от времето си през първата си година в практически курсове за клинични умения. Чрез предлагането на практически опит на студентите в началото на тяхното образование с голямо разнообразие от възможности за клинично потапяне, завършилите Логан са уверени и по-добре подготвени.... [-]

Съединени Американски Щати софа
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Logan University

Учебната професия "Доктор на здравните професии" (DHPE) на университета "Логан" е фокусирана върху напредъка в здравеопазването чрез образователния процес. Тя е предназна ... [+]

Учебната професия "Доктор на здравните професии" (DHPE) на университета "Логан" е фокусирана върху напредъка в здравеопазването чрез образователния процес.

Тя е предназначена да осигури на здравните специалисти необходимите инструменти, за да бъдат успешни преподаватели в избраната от тях професия. Тази онлайн програма осигурява на заетите професионални професионалисти гъвкавостта да завършат докторската си степен и да запазят сегашната си работа.... [-]

Съединени Американски Щати софа
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски