Institute Of Clinical Acupuncture & Oriental Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Институтът по клинична акупунктура и източна медицина ( ICAOM ) е преди всичко институция за обучение и преподаване, ангажирана да обслужва нуждите на нашите студенти и обществото. Успешното провеждане на делата на Института изисква всеки член на Института, преподаватели, персонал и студенти да признават и практикуват основните принципи. Ние потвърждаваме достойнството, присъщо на всички нас, и се стремим да поддържаме климат на справедливост, белязан от уважение един към друг. Ние признаваме правото на всеки човек да мисли и говори, както е продиктувано от личното му убеждение, изразява всяка идея и не се съгласява или противопоставя на чужда гледна точка. Ние насърчаваме открития израз на нашата индивидуалност и многообразие в границите на учтивост, чувствителност и уважение.

Институтът по клинична акупунктура и източна медицина се посвещава на напредъка в образователните, клиничните и професионалните постижения, насърчавайки развитието на компетентни и умели специалисти по ориенталска медицина и насърчавайки ориенталската медицина в местните и глобални общности.

Места

Хонолулу

Address
100 N. BERETANIA STREET, 203B | HONOLULU, HAWAII 96817
96817 Хонолулу, Хавай, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: