Прочетете официалното описание

Гудуин College е иновативна учебна общност, която дава възможност трудолюбиви студенти да станат търсени служители.

Ние адаптираме нашите програми, за да отговорят на нуждите на работодателите, и ние ги оформи за да се поберат в живота на учениците. Занятията се удобно, предлагани целогодишно - дни, вечери, събота и неделя, както и онлайн. Степени може гъвкаво да се наслояват в цяла сертификат, Средно, и бакалавърски програми в различни области в поискване.

Още по-добре, ние заобикалят нашите студенти с личната подкрепа и професионална ориентация те имат нужда - не само за да печелят градуса, но да променят живота за себе си, техните семейства и техните общности.

Гудуин College е неправителствена институция за висше образование и е акредитирана от Нова Англия Асоциацията на училищата и колежите (NEASC) чрез своята Комисия по институции на висшето образование. Гудуин College е основан през 1999 г., с цел да служат на една разнообразна студент населението с кариерни-фокусирани специалности, които водят до силни резултати за заетост.

Мисия

The мисия на Goodwin Collegд е да се образоват разнообразен студент населението в динамична среда, която е наравно образование, търговия и общността. Нашите иновативни програми на обучение, подготовка на учениците за професионална кариера като същевременно се насърчава ученето през целия живот и гражданска отговорност. Както грижовна колеж по който предизвикваме студенти, преподаватели, служители и администрация да осъзнае напълно най-високото си академично, професионален и личен потенциал.

Цел:

 • За да се създаде динамична образователна среда, която се подготвя за и аванси студенти в професионалната кариера при разработването на оценка за хуманитарните, изкуствата и науките.
 • За да се образоват учениците в среда, която празнува различни култури, възрасти, опит и мнения.
 • За да се усъвършенства методите, които поддържат и запазват студенти и докторанти.
 • За да се адаптират нашите програми към променящите се нужди на нашите студент тяло, работната сила и обществото.
 • За да се обогати нашите локални и глобални общности чрез формиране и поддържане на отношения на сътрудничество, които създават образователни, икономически и културни ползи.
 • За да съдействаме на нашите възпитаници с идентифициране и осигуряване на възможности за професионално.
 • За да даде на студентите с рамки за вземане на етични решения и се провежда с професионален интегритет.

Институционални резултати

В Goodwin College, ние вярваме, че всеки студент, който завършилите трябва да притежават определени способности, независимо от тяхната академична програма. Ние наричаме тези основни способности Институционални резултати.

След завършването си, студенти Goodwin Кандидат ще:

 • Демонстрира опит в избраната от тях област на обучение.
 • Притежават ефективна комуникация и аналитични умения.
 • Придобиване на желанието и уменията, необходими, за да се включат в обучение през целия живот.
 • Демонстрира гражданска отговорност.

Основни ценности (приет 2012 г.)

Основни ценности Goodwin на колежа са неговите дълбоки убеждения, които представляват най-важните приоритети на Колежа и основните движещи сили. Те определят нашата страст към това, което правим и как ние избираме да резонира с и обжалва пред студенти, служители и по-голямата Goodwin общност.

Кои сме ние

Ние вярваме, че всеки трябва да има достъп до качествено образование. Ние вярваме, че трябва да има шанс да успее, без значение къде сте били, или когато имате намерение да отиде. Може би не сте намерили успех в друг колеж, или просто не мисля, че имаше време, пари, или подкрепа, за да видите колеж през. Гудуин е тук, за да го обърнеш за вас. Започнете вашето бъдеще днес на Гудуин.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Goodwin College

С днешните светкавични постижения в областта на пътуванията и технологиите, най-отдалечените ъгли на земното кълбо могат да изглеждат близки до съседните. И заедно с тези ... [+]

Преглед

С днешните светкавични постижения в областта на пътуванията и технологиите, най-отдалечените ъгли на земното кълбо могат да изглеждат близки до съседните. И заедно с тези вълнуващи възможности за увеличен контакт идва сериозната отговорност за опазване на общественото здраве.

Никой не обича да мисли за спешни случаи, свързани с общественото здраве като ТОРС и вируса Зика, но те със сигурност ще се случат. Когато го правят, трябва да бъдем възможно най-подготвени, за да управляваме техните последици. Обвързани, обучени професионалисти - такива като вас, са необходими, за да засилят, да отговорят и да защитят нашите общности от тези заплахи за нашата колективна безопасност.... [-]

Съединени Американски Щати Източен Хартфорд
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
6 - 9 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Goodwin College

С днешните мълния-бързо напредък в пътуване и технологии, най-отдалечените кътчета на земното кълбо може да изглежда най-близо в съседство. И заедно с тези вълнуващи възм ... [+]

С днешните мълния-бързо напредък в пътуване и технологии, най-отдалечените кътчета на земното кълбо може да изглежда най-близо в съседство. И заедно с тези вълнуващи възможности за повишаване на контакт идва сериозната отговорност за запазване на нашата общественото здраве.

Никой не обича да мисли за извънредни ситуации на общественото здраве, като ТОРС и вирусът Жика, но те със сигурност ще се случи. Когато това се случи, ние трябва да бъдем подготвени, колкото е възможно, за да управляват своите ефекти. Извършило, обучени професионалисти - някой като теб - са необходими, за да се засили, отговори, и защитават нашите общности от тези заплахи за нашата колективна безопасност.... [-]

Съединени Американски Щати Източен Хартфорд
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
6 - 9 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Goodwin College

Нашата бакалавърска степен по здравеопазване е интердисциплинарна програма, предназначена да осигури възможности за кариерно развитие на практикуващите лекари, както и на ... [+]

Преглед

Нашата бакалавърска степен по здравеопазване е интердисциплинарна програма, предназначена да осигури възможности за кариерно развитие на практикуващите лекари, както и на лицата, които започват кариерата си в здравеопазването.

Тази програма обхваща тези с различен произход и интереси и ще ви помогне да постигнете образователните си цели.

Програмата "Бакалавър по здравна наука" на Гудуин предлага четири писти:... [-]

Съединени Американски Щати Източен Хартфорд
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
6 - 9 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Goodwin College Welcomes International Students