Drury University

Представление

Прочетете официалното описание

"В Drury, правя безценни връзки всеки ден, че ми даде възможност да направят разлика в живота си и живота на другите."

За Drury университет

Drury е нов вид на университет, който почита и ефективно свързва либерални изкуства и науки към изучаването на професионални области. По този начин учениците са по-автентично свързана с:

Защо това, което учат въпроси и как те могат да го прилагат в реалния живот. Защо решения, както лично и професионално, трябва да произхождат от място на етиката и морала. Факултет: достъпност е точка на гордост за нас, защото ние сме преподаване университет. Общността: в класната стая, на територията на колежа и извън него. Мисъл лидери и ментори: от първи курс до завършване на търсене на работа, за да алумни връзки. В Drury, правят учениците за учене през целия връзки. Wellness и устойчивост, като начин на живот, а не задача. Ние вярваме, че здрави хора водят по-щастливи, по-дълъг, по-продуктивен живот. Аутрич Общността като част от добре изживян живот. A дух на предприемачество, която вдъхва доверие, творчество и отчетност. Среда на сътрудничество, където учениците участват активно в повишаване на тяхната Drury опит. А добре изживян живот: Drury учениците научават как да се свържете мечти и стремежи за успешни фючърси.

Мисия

Drury University е независим университет, църква, свързани с традицията на либералната изкуства, и се ангажираха да персонализирано обучение в една общност от учени, които ценят изкуството на преподаването и ученето. Образование в Drury стреми да култивира духовни чувства и въображение факултети, както и етично прозрение и критично мислене; да насърчават интеграцията на теоретични и практически знания; и да се освободят лица да участват отговорно и да допринасят в глобална общност.

Визия

С пребъдване ангажименти към нашето наследство и с подновени ангажименти към световната общност и иновативно преподаване и стипендията, Drury университет ще бъде премиер университет, където най-добрите учители / учени и професионални служители образоват учениците да се ангажират, етични и състрадателни граждани за лидерство служител в общности, характеризиращи се с климата, сложност и взаимозависимост. глобалното

За да стане премиер на университета в 21-ви век, че ние си представим, ние ще създадем и да докажат конкурентно предимство Drury университет, артикулират своите конкурентни различия, приведе всичките си академични програми със стратегическите цели, изграждане на дарение в подкрепа на стратегическите си цели, измерване на успеха и управлява от резултата. Стратегическите императиви и цели, подробно описани по-долу Карта на пътя ни за годините 2015-2018 и позицията Drury университет, за да отпразнуват своя sesquicentennial през 2023 г..

Места

Springfield

Address
Drury University
900 North Benton Avenue

65802 Springfield, Мисури, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия