Dongguk University Los Angeles

Представление

Прочетете официалното описание

С изключителна академична програма и преподаватели в предния край на своите области, студенти от цял свят се обръщат към университета Dongguk в Лос Анджелис ( DULA ) за образование от световна класа по акупунктура и източна медицина, като по този начин правят училището наистина мултикултурна общност.

Dongguk University Los Angeles съчетава международно признати академични и научни постижения с несравним клиничен опит в реалния свят.

Диплома по ориенталска медицина от Dongguk University Los Angeles ще ви предостави образователни знания и клиничен опит, необходими за постигане на личен и професионален успех.

Мисията на Dongguk University Los Angeles е да изследва и въплъщава принципите и практиките на традиционната източноазиатска медицина; Развитие на общност от квалифицирани лекари; Осигурете достъпни здравни услуги на местната общност.

Ние обучаваме лечители, които могат да демонстрират разбиране на теоретичния и исторически контекст на източната медицина; Приложете това разбиране, за да диагностицирате точно пациентите; Използвайте биомедицински диагностични методи и се обърнете към други специалисти, ако е необходимо; Компетентно планиране, извършване, оценка и настройка на акупунктурните лечения за често срещани състояния и модели; Компетентно предписвайте и модифицирайте билкови формули за общи състояния и модели; Въплъщавайте и съветвайте относно избора на здравословен начин на живот и идентифицирайте, дефинирайте и моделирайте най-добрите практики за професионален успех.

Базираната на доказателства, ориентирана към резултатите, академично строга учебна програма е подобрена с иновативни учебни стратегии и клиничен опит.

Университетът Dongguk в Лос Анджелис предлага клинично обучение и възможности за пребиваване в интегративна и междупрофесионална среда.

Комисията по акредитация за акупунктура и ориенталска медицина (ACAOM) предостави на университета Dongguk в Лос Анджелис и магистърските програми по ориенталска медицина (на английски, китайски и корейски).

Места

Лос Анжелис

Address
Shatto Place,440
90020 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: