Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Отделът за дипломирани медицински науки (GMS) в Бостънския университет по медицина (BUSM) е признат лидер в областта на научните изследвания и дипломирането в областта на биомедицинските науки. Нашите повече от 900 студенти могат да избират от 33 области на обучение, с интердисциплинарни програми, достъпни в много области. Учениците могат да преподават докторска степен. или MD / Ph.D. в 15 различни катедри и програми. Магистърските степени могат да бъдат придобити в много от тези области, както и в медицинските науки, психичното здраве консултиране и поведенческа медицина, клинични изследвания и други научни и ориентирани към здравеопазването дисциплини. Сертификатите са налични и в няколко области на обучение.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS се намира в историческия южен край на Бостън в центъра на модерния градски академичен здравен център, Boston Medical Center (BUMC), който включва Училището по медицина на Бостънския университет, Университета за обществено здраве на Бостънския университет и Бостънския университет Хенри М. Голдман училище по дентална медицина . Също в университета се намира Медицинският център Бостън , един от водещите учебни болници в Бостън и основната преподавателска асоциация на BUSM. Заедно тези институции се гордеят с факултет от световна класа, който има много установени сътрудничества между клинични и основни научни изследователи. Това дава уникална възможност на студентите да участват в транслационни и интердисциплинарни изследвания, като използват най-съвременните основни средства (например изображения, поточна цитометрия, протеомика и анализ на генната експресия). Посетете нашата страница " Студентски живот ", за да научите повече за живота в университета и в Бостън.

история

Медицинското училище в Бостънския университет има богата история, датираща от 1848 г., когато започва като Нов Англия Женски медицински колеж. По-конкретно, тя е първата институция в света, която предлага медицинско образование на жените, а също и да завърши първата черна жена. През 1873 г. медицинският колеж се слива с Бостънския университет, като става първото съвместно медицинско училище в нацията.

BUSM вече е дом на близо 1600 студенти, завършили и медицински, които са избрали да преследват висши степени в институция, ангажирана с отлични постижения в обучението на учените, лекарите и биомедицинските учители, ръководени от целите на институционалното обучение, BU CARES .

Места

Бостон

Address
72 East Concord Street L-315
02118 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия