Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Представление

Прочетете официалното описание

За DHGE + Партньорството за бизнес училища Pepperdine Graziadio

Партньорството между Dignity Health Global Education и бизнес училището Pepperdine Graziadio съчетава в себе си строгост, репутация и отдаденост за шофиране на значими и положителни промени в общностите чрез несравнимото образование.

138625_pepperdinelogo.jpg

За бизнес училището Pepperdine Graziadio

За последните 50 години бизнес училището Pepperdine Graziadio предизвиква хората да мислят смело и да променят смислени промени в своите индустрии и общности. Специализирана да развива най-добрите за световните лидери, училището Graziadio предлага богата гама от програми за MBA, MS, изпълнителни и докторски степени, основани на почтеност, иновации и предприемачество. Училището Graziadio напредва в опитното обучение чрез малки класове с изявени преподаватели, които стимулират критическото мислене и смислена връзка, вдъхновявайки студенти и работещи професионалисти да реализират своя най-голям потенциал като центрирани лидери.

DHGE logo

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветена на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, DHGE разработва онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

  • Сертификат в маркетинга на здравеопазването
  • Сертификат в Healthcare Analytics за вземащи решения

Места

Malibu

Address
Malibu, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия