Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветени на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, ние разработваме онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Ние постигаме тази цел, като си партнираме с най-високо класираните академични институции и водещи мислещи професионалисти.

We were on a medical mission for spine surgery in Monterrey, México. Our team took care of more than 60 patients all over Mexico with a group of volunteers including doctors, nurses, admin team, and more…

Нашият подход за преподаване и учене

 • Проектиран за въздействие: Dignity Health Global Education (DHGE) има за цел да създаде подходящи обучителни преживявания, които да повлияят на положителните промени в живота на нашия обучаем и да окажат влияние върху техните организации.
 • Използване на най-доброто в областта на технологиите и науката: Ние доставяме най-модерния облачен обучителен опит в индустрията, за да ви помогнем бързо и ефективно да придобиете нови знания, умения и способности.
 • Направени с хора, за хора: Нашите решения за обучение са ориентирани към човека, точно както здравеопазването е центрирано към човека. Искаме да доставим учебното си съдържание по начин, който е красив и обичан от нашите учащи.
 • Ние ценим вашето време: Знаем, че работейки в здравеопазването, вие сте толкова заети, колкото се получава. Ето защо искаме да гарантираме, че всяка минута, прекарана да учи с нас, е ефективно използване на вашето време.

Нашият опит в обучението

В нашите програми ще имате достъп до:

 • Структурирано обучение: Ние предлагаме структурирани Pathways създадени за заети обучаващи се, които ви позволяват незабавно да се заемете със задачата.
 • Ангажиращо и интерактивно съдържание: Нашето учебно съдържание включва професионално произведено ангажиращо видео и интерактивно съдържание, за да гарантирате, че никога няма да имате пасивно учене и винаги сте активно ангажирани.
 • Достъпно обучение: Между срещите, на пътуването, по време на почивка - вашето обучение може да бъде достъпно по всяко време на всяко устройство.
 • Проекти от реалния свят: Ние работим със здравни специалисти, за да проектираме практически, базирани на проекти учебни дейности, съсредоточени върху текущите проекти и предизвикателства на работното място. Нашият подход ви позволява да вземете наученото и да направите незабавно въздействие върху вашата работа, организация и пациенти.
 • Експертни насоки: При нас да се учиш самостоятелно онлайн не означава, че учиш сам. Нашите курсове се улесняват от експерти в сектора на здравеопазването - включително президенти, CNO и други ръководители от най-високо ниво - споделят своите лични истории, прозрения и знания.
 • Съвместно обучение: Използвайки нашия опит в обучението, вие ще се включите в онлайн социални взаимодействия, предоставящи възможности за обмен на идеи, получаване на обратна връзка и мрежа. Дори сме го геймирали малко, за да го направим забавно и ангажиращо!
 • Приятелско насърчение: Ние разбираме, че сте заети и животът се случва. При необходимост ще ви дадем приятелски натискане, за да ви върнем на път.
 • Цифрови идентификационни данни: Ние Ви предоставяме цифрови значки и сертификати, издадени от най-високопоставени, признати институции, които могат да се споделят гордо в LinkedIn и други социални платформи. Те могат да бъдат незабавно проверени от работодателите, което ви позволява уверено да покажете своите умения.
 • Забележително обслужване на клиентите: Ние сме тук, за да ви помогнем да извлечете максимума от вашия учебен опит с нас.

Места

Malibu

Address
Malibu, Калифорния, Съединени Американски Щати

Торонто

Address
Торонто, Ontario, Канада