Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Представление

Прочетете официалното описание

За партньорството: DHGE и Eller Executive Education

DHGE и Eller Executive Education си сътрудничат, за да предлагат образователни възможности, които се занимават с редица теми, засягащи сферата на здравеопазването, като управление на здравеопазването в селските райони, договаряне и вземане на решения, жени в бизнес ръководството и развитие на изпълнителния помощник.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

За Eller Executive Education

Eller Executive Education е страстно да наруши традиционното изпълнително образование. Изследвайки най-новата наука в развитието на лидерството, съвременната теория за управление на бизнеса и съвременния дизайн на обучението, те помагат на организации в над 93 глобални локации да открият нови начини за водене, управление и иновации. Eller Executive Education е най-бързо развиващият се доставчик на висше образование и притежава класация № 5 в САЩ и №15 класираща се в световен мащаб за персонализирано изпълнителско образование в класацията за образование на Financial Times 2019 на Financial Times.

Тъй като ръководството за развитие на лидерска степен в колежа за управление на Университета в Аризона Eller College of Management, Eller Executive Education е свързано с водещи институции, които са международно признати за пионерски изследвания, предлагайки иновативна учебна програма, работа с отличен преподавател, тяхната социална отговорност и тяхната високи постижения в управленските информационни системи и предприемачеството.

DHGE logo

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветена на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, DHGE разработва онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

  • Сертификат за жени в бизнес лидерство
  • Healthcare Mini-MBA

Места

Tucson

Address
Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия