Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Представление

Прочетете официалното описание

За партньорството: DHGE и Duke CE

DHGE и Duke Corporate Education работят заедно за разработването на гъвкави, фокусирани и свързани с индустрията програми, за да екипират лидери, които да окажат влияние върху тяхната организация.

138622_DukeCorpEd_RGB_Col_Lrg.png

За херцог CE

Duke CE е звено за лидерско развитие на университета Duke. Duke CE работи с някои от най-големите световни корпорации в областта на развитието на таланти и работна сила. Financial Times класира Duke CE сред първите три в световен мащаб в сферата на потребителското образование за 19 последователни години. Университетът Duke последователно се класира в първите десет класации на News News за националните университети и в топ 20 в световен мащаб.

DHGE logo

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветена на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, DHGE разработва онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

  • Сертификат за лидерство на медицинска сестра
  • Сертификат за ръководство в здравеопазването

Места

Дърам

Address
Дърам, Северна Каролина, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия