Dignity Health Global Education in Collaboration with Thunderbird School of Global Management

Представление

Прочетете официалното описание

Относно Партньорството: DHGE и Thunderbird School of Global Management

Партньорството между DHGE и училището за глобален мениджмънт на Thunderbird на ASU обединява един от най-големите доставчици на здравни услуги с нестопанска цел в САЩ, №1 в света е класиран магистър по мениджмънт и № 1 най-иновативното училище в САЩ, което може да предложи. новаторски програми.

138628_asu-tbird-cobranded.png

За училището за управление на Thunderbird

В продължение на почти 75 години Thunderbird School of Global Management обучава, овластява и влияе на интердисциплинарни лидери, които развиват приобщаващ и устойчив просперитет в световен мащаб. Сега, повече от всякога, светът се нуждае от Thunderbird. Тъй като технологичните иновации се развиват с темпове, които никога досега не са виждали, светът се бори да се справи с драматичните въздействия, които оказва върху това как работим и живеем. Обществото се нуждае от глобални лидери във всички сектори, които могат да помогнат на организациите да се възползват от огромните възможности и да управляват заплахите, произтичащи от Четвъртата индустриална революция. Thunderbird е авангардът на глобалното образование за лидерство и управление за тази нова ера.

DHGE logo

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветена на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, DHGE разработва онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

  • Магистър по глобален мениджмънт в здравните услуги
  • Сертификат за иновации в управлението на здравеопазването

Места

Феникс

Address
Феникс, Аризона, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия