Dallas Nursing Institute

Представление

Прочетете официалното описание

В Колежа по медицински сестри и напреднали здравни професии, бивш Dallas Nursing Institute (DNI), знаем, че здравните грижи не започват и не завършват с посещение на лекар, така че разработихме професионална, бакалавърска и дипломирана академична степен програми, които отразяват обхващащите различни аспекти на здравеопазването - медицински сестри, болнична администрация, разработване на политики и психично-здравни услуги. Тези усъвършенствани здравни програми подготвят учениците да работят в съвременната и интегрирана здравна среда, подобряват резултатите за пациентите, подобряват административните функции и развиват ефективни публични политики, практики и системи в здравеопазването.

Въпреки че имаме кампус на север от Далас, който поддържа нашата местна общност, разположена в Ричардсън, Тексас, ние също предлагаме разнообразие от онлайн програми. Под ръководството на изтъкнати преподаватели, нашият потапящ и междупрофесионален подход към образованието в областта на здравеопазването подготвя завършилите ни да влязат в областта, готови да повлияят на индивидуалния живот и да оформят бъдещето на здравеопазването. Освен това, нашият ангажиран професионален модел на образование и обширна мрежа от професионални партньорства предоставят на нашите студенти практическо обучение и възможности за работа в мрежа, когато те се стремят да започнат или да развият своята кариера в здравеопазването.

Утрешните здравни специалисти заслужават образование, предназначено за бъдещето на здравеопазването. В Колежа по медицински сестри и напреднали здравни професии ще го намерите.

Места

Richardson

Address
Waterview Parkway,2101
75080 Richardson, Texas, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия