Прочетете официалното описание

Характерът на Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer е динамичен и иновативен либерален колеж по изкуства и науки, разположен в живописния район на езерото Sunapee в централен Ню Хемпшир. По време на кариерата си в колеж 100% от нашите студенти участват в едно или повече стажове в своите специалности. Те също така създават учебни портфейли, в които те демонстрират своя непрекъснат напредък и постижения. Всички наши ученици завършват старшата си година с проект "Капстоун", в който развиват и демонстрират по-дълбоко знание в академичния си магистър.

Какво прави Colby-Sawyer отличителен?

 • Студентски успех е нашият приоритет номер едно. Всяко важно решение тук започва с въпроса: Как ще спечелят нашите ученици?
 • Нашият малък клас (средно 19 студенти) и талантлив факултет предоставят на нашите студенти лично внимание и предизвикателна, но подкрепяща академична среда.
 • Новите технологии са неразделна част от образованието на нашите ученици. На нашия безжичен кампус всеки студент създава електронно портфолио, което проследява неговия / нейния напредък и постижения в кариерата на колежа.
 • Colby-Sawyer съчетава елементите на живота на студентския колеж - академичен, съвместно учебен, социален и спортен - в сплотено образователно преживяване.
 • 100% от нашите студенти получават жизненоважен предпрофесионален опит в своите области на обучение чрез един или повече стажове, които им позволяват да прилагат своите знания и умения и да изграждат мрежи за бъдещи възможности за заетост.
 • Нашите студенти получават необикновен достъп и възможности през първата си година, независимо дали искат да се присъединят към лидерска програма, да представят театрални представления или да планират кампусни събития.
 • Нашите възпитаници се появяват и като закръглени, добре образовани граждани, готови да бъдат успешни професионалисти и позитивни участници в своите общности.
 • Нашият кампус се намира в красивия район на езерото Sunapee в Ню Хемпшир с 360-градусови гледки към планините, горите и езерата. Това е чудесно място за отдих на открито и е само на 90 минути път с кола до Бостън.

Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College е частен, независим колеж, предлагащ образователни и образователни програми, базирани в либералните изкуства и науки, и е предназначен да подготви студентите за техните професии и живот на продължаващото обучение. Факултетът, персоналът и студентите се стремят към отлични постижения в ангажираното от колежа преподаване и учебна общност за стимулиране на академичния, интелектуален и личен растеж на учениците. Колежът подготвя студентите да процъфтяват и да имат положително въздействие върху един динамичен, разнообразен и взаимозависим свят. Colby-Sawyer College е основан като академия през 1837 г. и се занимава с висше образование от 1928 г. Мисията е приета от Съвета на настоятелите на 16 октомври 2015 г. Всички студенти в Colby-Sawyer College ще:

 • да научат и използват широко знание, с дълбочина в основните си области
 • обогатяват и задълбочават своето самосъзнание
 • мисли творчески и критично
 • комуникират ефективно
 • действа етично и професионално
 • разбират и използват множество перспективи.

За повече информация посетете нашата международна страница в http: // Colby-Sawyer .edu / apply / international-applications

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer е дом на една от най-отличителните, отличаващи се с най-добри резултати програми за медицински сестри в страната. Ако сте загрижени за здравето и уелнесто на ... [+]

Разграничение прави разликата

Colby-Sawyer е дом на една от най-отличителните, отличаващи се с най-добри резултати програми за медицински сестри в страната. Ако сте загрижени за здравето и уелнесто на другите, сте страстни за математиката и науката, се наслаждавайте на работата като част от екип и сте гъвкави и самомотивирани, потапящата се програма на Colby-Sawyer е подходящото място за вас.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Лондон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Colby-Sawyer College

Помогнете на хората и общностите да живеят в безопасен, дълъг, здравословен и продуктивен живот чрез профилактика на болести, промоция на уелнес и подготовка за аварийни ... [+]

Дръжте обществеността в добри ръце

Помогнете на хората и общностите да живеят в безопасен, дълъг, здравословен и продуктивен живот чрез профилактика на болести, промоция на уелнес и подготовка за аварийни ситуации.

Бъдете решаване на проблеми

Програмата за обществено здраве на Colby-Sawyer ви води лице в лице със сложни проблеми, които влияят върху здравето на населението и засягат уязвимите групи от населението. Научете процеси, подходи и интервенции, които защитават човешкото здраве, както и социално-икономически, поведенчески, биологични и екологични фактори, които оказват влияние върху здравето и допринасят за несъответствията.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Лондон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

12 Reasons to Choose Colby-Sawyer College

International Student Spotlight - Ioannis Bechlivanos

I'm a Colby-Sawyer Charger: John Rojas

Location address
541 Main St
New London, Ню Хемпшир, NH 03257 US
Social Media