Прочетете официалното описание

Мисия The Франсис Payne Болтън училище за медицински сестри по дело Reserve University Western осигурява лидерство в иновативни изследвания, образование и практика за подобряване на здравето и намаляване на тежестта на заболяването. Посветен на интердисциплинарен стипендия, ние сме ангажирани с осъществяването на високи постижения в услуга на локални и глобални общности.

Зрение Нашата визия е да се създаде и подхранването на учебна среда, която се основава на нашата традиция на научното изследване и ангажимент към най-високите стандарти за върхови постижения в научните изследвания, образованието и практиката в световната общност, и да продължим нашата богата история на иновациите и глобални вноски.

В челните редици на Nursing иновации и лидерство The Франсис Payne Болтън училище за медицински сестри в Case Western Reserve University с е спечелила репутацията като новатор в старчески образованието, научните изследвания и лидерство.

Като експериментален подход към образованието е един от ключовите условия на Конгресмен Франсис Payne Болтън 1923 подарък от $ 500.000 за да даряват на училището-големият някога по времето на един университет училище за медицински сестри. Болтън заяви, че въпреки че може да има гаранция, че особени усилия ще успеят, училището трябва да бъде "свободно по всяко време в бъдеще, за да се включат в други експерименти, да си сътрудничат с болниците в тези усилия." Този дух на иновативна сътрудничество остава една от най-отличителните белези на Франсис Payne Болтън училище за медицински сестри.

Сега, под ръководството на Дийн Mary E. Кер, училище за медицински сестри е позициониране за засилване на въздействието му върху кърменето образованието, научните изследвания и интердисциплинарен стипендия и практика по целия свят.

Промяна на живота чрез лидерство, научните изследвания и образованието на Франсис Payne Болтън училище за медицински сестри (FPB) в Case Western Reserve University с е световно признат лидер в старчески образованието и научните изследвания.

Начало на много първи места FPB е дом на нацията първия:

практика докторат по сестрински остра грижи програма медицинска сестра практикуващ напреднала практика полет сестрински програма Геронтологичния програма сестрински BSN периоперативна изискване BSN с информатика във всички четири години

Водещи научни изследвания Сътрудничество между преподаватели, студенти, клинични агенции и общности подкрепя иновативни, изход-базирани изследвания и напредъка на знанието. Области на научни изследвания и обучение включват Симптом Science, Family / Грижа за Общността, Стареене Срещу Живот, самостоятелно управление на здравеопазването и Заболяване и Neuroscience.

Местоположение, местоположение, местоположение Case Western Reserve се намира в University Circle, а 550-акровата културно и научно Мека на източния край на Кливланд, Охайо. Нашите ученици имат лесен достъп до организации премиер здравни заведения, в това число:

Университетски болници Case Medical Center: Сред нацията водещи академични болници, които формират най-голямата биомедицински изследвания център в Охайо и един от топ 20 в страната Cleveland Clinic: Вторият по големина медицинска група практика в света и най-голямата болница в Охайо; една от 10 болници в САЩ, определено "Най-доброто от най-добрите" от US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Признат за повече програми за клинично превъзходство, отколкото всеки друг медицински център VA в САЩ MetroHealth Medical Center: A регионално сезиране болница, която е един от само 19 Level 1 травма центрове с единична изгаряне и съоръжение за рехабилитация, специализирана в гръбначния мозък наранявания

Огромна клиничен опит за BSN студенти Бакалавър по Nursing (BSN) студенти започват техните clinicals третата си седмица на територията на колежа и часовник почти два пъти средните за страната на клинични часа по време на своето време в училище за медицински сестри.

Иновативни академични програми Независимо дали сте студент с интереси в областта на здравеопазването, опитен медицински сестри професионален готов за напредък, или някой, който иска да премине към нова кариера, FPB има академична програма, за да ви помогне да изпълним вашите образователни и професионални цели.

BSN (Бакалавър по Nursing) Завършил Влизане кърмене (Магистър по Nursing - MN) MSN (магистър по Nursing) Сертификати Post-магистърски DNP (доктор на Nursing Practice) Д-р (доктор по философия в Nursing) Продължаващо обучение Разнообразна общност от учени

Франсис Payne Болтън училище за медицински сестри и Case Western Reserve University с вярваме в една култура на включване, която насърчава връзките и взаимодействията между хора от различни среди, подобрява човешкото достойнство, активно намалява предразсъдъци и дискриминация, и се подобрява качеството на живот за всички в нашата общност. Учениците от всички среди са насърчавани да кандидатстват за допускане, и гостуващи учени и преподаватели от цял ​​свят са трайни съставки на нашата околна среда.

Global здраве Ние сме дом на Pan American здравна организация / СЗО Сътрудничи Център за научни изследвания и клинично обучение в Home Care Nursing и предлагаме на нашите студенти редица възможности за обучение или извършват клинични или услуги проекти в чужбина.

учене Service Нашите ученици да вземат участие в редица необходими граждански проекти годежни, не само за разширяване на техните светогледи и набор от умения, но също така да се осигури достъпно здравеопазване и критична здравно образование за деца и семейства в Кливланд, в цялата страна и по целия свят.

Качество и безопасност FPB е лидер и иноватор в областта на подготовката на бъдещите медицински сестри с знания, умения и нагласи, необходими за непрекъснато подобряване на качеството и безопасността на здравните системи.

Центрове за върхови постижения Центрове за върхови постижения FPB предлагат изобилие от услуги и преживявания, обслужващи студенти, учени, здравния сектор и обществото като цяло.

Pan American здравна организация / СЗО Сътрудничи Center Сара Cole Хирш Институт за кабинети Най-добрите медицински сестри въз основа на доказателства Университетски център по застаряване на населението и здравето Self-Management Напредък чрез изследвания и преводи (SMART) Center Пълното включване на хората с увреждания в научни изследвания (FIND) Lab Qsen институт Дороти Ebersbach Академичен център за Flight Nursing

  • Финансиран от Националния институт по медицински изследователски / Националните институти по здравеопазване

факултет събратя

Много от нашите преподаватели са стипендианти на Американската академия за медицински сестри. Франсис Payne Болтън училище за медицински сестри също е горд да има 15 надарени професури (и нарастват) -Повече от всеки друг медицински сестри училище в страната.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Примери за напреднали Сертификати включват: ACLS за възрастни геронтологията остра грижи медицинска сестра практикуващ PALS за практикуващ медицинска сестра с остра м ... [+]

Примери за напреднали Сертификати включват:

ACLS за възрастни геронтологията остра грижи медицинска сестра практикуващ PALS за практикуващ медицинска сестра с остра медицинска помощ НПР за неонатална практикуваща сестра и акушерка CCRN за анестезия Този списък не е изчерпателен и изисквания могат да се променят. Свържете се с директора на програма за вашия основен за ... [-]
Съединени Американски Щати Cleveland
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Докторантура

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Програмата на DNP завършва с успешното завършване на научна проект. Ученият Проектът е разработен от студента в сътрудничество с комисиите тричленен одобрен от директора на програмата. Ученият проекта трябва да се съсредоточи върху въпроси, свързани с подобряване на резултатите на пациентите. Ученият проекта може да бъде под формата на дипломна работа или ръкопис подходящ за публикуване. Процедурите и писмено продукт трябва да съответстват на разпоредбите на FPB училище за медицински сестри.... [-]

Съединени Американски Щати Cleveland
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 5 търсене на докторантура по право juris doctor
Кампус
Научете повече на английски
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

С до 8 кредити на припокриващи курсове между програмите (в зависимост от MSN специалността), пътя си към д-р може да бъде съкратен, тъй като отговарят на целта ви на магистърска степен в специалност по избор.

Доктор Прием Изисквания

Изисквания за кандидатстване са:

Кандидатът трябва да сте регистриран медицинска сестра (или международен еквивалент) и има бакалавърска степен за медицинска сестра (или еквивалентен) или магистърска степен за медицинска сестра. Три препоръки, описващи професионален медицински сестри компетентност, успех в програмата на д-р, и потенциал за осъществяване на значителен принос към кърменето. Два от тези препоръки трябва да бъде от докторанти-подготвен физически лица, за предпочитане в кърменето. Двустранно тристранно изложение на академичните и кариерни цели и как изследователският интерес на кандидата е в съответствие с изследователския опит на факултета. Писмени отговори на въпросите, съдържащи се в пакета за приложения. Интервю с двама преподаватели. Това може да стане по телефона. Официален резултат от TOEFL ... [-]
Съединени Американски Щати Cleveland
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Магистратура

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Програмата за Nursing Завършил Влизане е за студенти, които са готови за кариера в старчески и да получава магистърска степен по сестринство. ... [+]

Нова кариера в Nursing

Програмата за полагане на медицински сестри на "Франсис Пейн Болтън" е вашият портал към вълнуващата, предизвикателна и изпълняваща се област на кърменето. Най- Програма Завършил Влизане Nursing е за студенти, които са готови за кариера в старчески и да получава магистърска степен по сестринство. Това завършил степен подготвя студенти за практика като напреднало общопрактикуващ регистрирана медицинска сестра и да доведе междубраншови, инициативи, основани на доказателства.... [-]

Съединени Американски Щати Cleveland
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
20 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing