Прочетете официалното описание

Campbell University College на фармацията и здравни науки (CPHS)

В CPHS ние сме ангажирани с подготовката на учениците, за да се отличат на разширяване света на здравеопазването. Колежът предлага уникални двойни специалности, ориентирана към услугите образование и персонализирано обучение. Тези двойни специалности включват две двойни степени, предлагани с ДЧ в клинична програма за научни изследвания: Магистър по бизнес администрация и доктор по фармация. Чрез спечелил една от тези степени с програмата MSCR, студентите имат възможност да продължат да развиват своите лидерски умения, по-добре да разбере нуждите на здравеопазването и подобряване на тяхната кариера.

CPHS програми, които изграждат кариери

Ние предлагаме разнообразие от здравни науки градуса и насърчаване на интер-професионално образование. В CPHS нашите академични приноси се състоят от три професионални програми, три магистърски програми и осем двойни специалности, заедно с бакалавърски степени. Те са:

Доктор по фармация Доктор на физикална терапия Майстор на Лекар Асистент Практика Магистър по клинични проучвания Online Магистър по фармацевтични науки Магистър по обществено здраве Доктор по фармация / MBA Доктор по фармация / MS Clinical Research Доктор по фармация / MS обществено здраве Доктор по фармация / MS Pharmaceutical Sciences Доктор по фармация / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS обществено здраве JD / MS обществено здраве MS обществено здраве / MBA предварително аптека BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Кембъл е учение институция, първо

Кембъл е учение институция, първо и най-важно, което означава, студенти, се третират като истински хора, а не само един брой. Преподавателите знаят учениците си по име и имат знания и време, за да помогнат на своите студенти старателно учат информацията.

Dual Специалности, които изграждат кариери

College Campbell университет на фармацията и здравни науки (CPHS) предлага разнообразие от двойните специалности да помогне на студентите да се разграничат и да разширят своето образование с специализирано обучение в допълнително поле, отваряйки вратата за повече възможности за кариера.

Мисия

Мисията на колеж по фармация и здравни науки Campbell университет е да се образоват учениците в християнски среда да бъде медицински специалисти, които ще функционират ефективно като част от интердисциплинарен екип от доставчиците на здравни услуги за задоволяване на съществуващи и бъдещи нужди на здравното обслужване и кой ще осигури лидерство на тяхната професия и професионални организации.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Campbell University

The Online ДЧ в клинична степен Research (MSCR) има за цел да разшири студенти разбиране на клинични изследвания, включително разработване на лекарства и клинични проучва ... [+]

Майсторът на науката в клинична степен Research (MSCR) е онлайн програма:

Създаден, за да се образоват учениците в оценката литература, проучване дизайн, изследователски методики, управление на данни и статистически анализ и интерпретация. Оферти същата интензивност и качеството на лице в лице класове, но без време и туристически ограниченията на традиционната класна стая. Дава възможност на учениците да се отличат академично, както и професионално в вълнуващо и нарастващата областта на клиничните изследвания Специално проектирана за подобряване на взаимодействието между връстници, преподаватели и специалисти в индустрията Кулминира с изследователски проект на базата на терапевтичен интерес на студентите. Учениците могат да работят самостоятелно или сътрудничат с друг студент MSCR. Факултетът служат като съветници изследвания проекта през целия процес на изследователски проект Подготвя завършилите да влезе в областта на позиции, включително мениджъри данни, медицински писатели, клинични изследователски монитори, учебни координатори, специалисти регулаторни въпроси, институционалните Board Review (IRB) администратори и специалисти в проекта. В допълнение, много от завършилите преследват професионални степени в областта на медицинските и здравни науки Могат да се възползват студенти във всички сфери на живота, като се започне от работещи професионалисти, студенти и в други професионални образователни програми, както и лица, които желаят да подобрят своите възможности за заетост. Тази програма е изцяло онлайн без да се изисква постоянно пребиваване; Следователно, международни кандидати не могат да получат US студентски визи. ... [-]
Съединени Американски Щати Raleigh
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Campbell University Online Master of Science in Clinical Research Degree

Campbell CPHS promo

This is Campbell

Welcome to Campbell