Campbell University

Представление

Прочетете официалното описание

Campbell University College на фармацията и здравни науки (CPHS)

В CPHS ние сме ангажирани с подготовката на учениците, за да се отличат на разширяване света на здравеопазването. Колежът предлага уникални двойни специалности, ориентирана към услугите образование и персонализирано обучение. Тези двойни специалности включват две двойни степени, предлагани с ДЧ в клинична програма за научни изследвания: Магистър по бизнес администрация и доктор по фармация. Чрез спечелил една от тези степени с програмата MSCR, студентите имат възможност да продължат да развиват своите лидерски умения, по-добре да разбере нуждите на здравеопазването и подобряване на тяхната кариера.

CPHS програми, които изграждат кариери

Ние предлагаме разнообразие от здравни науки градуса и насърчаване на интер-професионално образование. В CPHS нашите академични приноси се състоят от три професионални програми, три магистърски програми и осем двойни специалности, заедно с бакалавърски степени. Те са:

Доктор по фармация Доктор на физикална терапия Майстор на Лекар Асистент Практика Магистър по клинични проучвания Online Магистър по фармацевтични науки Магистър по обществено здраве Доктор по фармация / MBA Доктор по фармация / MS Clinical Research Доктор по фармация / MS обществено здраве Доктор по фармация / MS Pharmaceutical Sciences Доктор по фармация / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS обществено здраве JD / MS обществено здраве MS обществено здраве / MBA предварително аптека BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Кембъл е учение институция, първо

Кембъл е учение институция, първо и най-важно, което означава, студенти, се третират като истински хора, а не само един брой. Преподавателите знаят учениците си по име и имат знания и време, за да помогнат на своите студенти старателно учат информацията.

Dual Специалности, които изграждат кариери

College Campbell университет на фармацията и здравни науки (CPHS) предлага разнообразие от двойните специалности да помогне на студентите да се разграничат и да разширят своето образование с специализирано обучение в допълнително поле, отваряйки вратата за повече възможности за кариера.

Мисия

Мисията на колеж по фармация и здравни науки Campbell университет е да се образоват учениците в християнски среда да бъде медицински специалисти, които ще функционират ефективно като част от интердисциплинарен екип от доставчиците на здравни услуги за задоволяване на съществуващи и бъдещи нужди на здравното обслужване и кой ще осигури лидерство на тяхната професия и професионални организации.

Места

Raleigh

Campbell University

Address
PO Box 1090, Buies Creek, NC 27506
Raleigh, Северна Каролина, Съединени Американски Щати
Телефон
9108931690

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия