Campbell University

Представление

Прочетете официалното описание

Campbell University College на фармацията и здравни науки (CPHS)

В CPHS ние сме ангажирани с подготовката на учениците, за да се отличат на разширяване света на здравеопазването. Колежът предлага уникални двойни специалности, ориентирана към услугите образование и персонализирано обучение. Тези двойни специалности включват две двойни степени, предлагани с ДЧ в клинична програма за научни изследвания: Магистър по бизнес администрация и доктор по фармация. Чрез спечелил една от тези степени с програмата MSCR, студентите имат възможност да продължат да развиват своите лидерски умения, по-добре да разбере нуждите на здравеопазването и подобряване на тяхната кариера.

CPHS програми, които изграждат кариери

Ние предлагаме разнообразие от здравни науки градуса и насърчаване на интер-професионално образование. В CPHS нашите академични приноси се състоят от три професионални програми, три магистърски програми и осем двойни специалности, заедно с бакалавърски степени. Те са:

Доктор по фармация Доктор на физикална терапия Майстор на Лекар Асистент Практика Магистър по клинични проучвания Online Магистър по фармацевтични науки Магистър по обществено здраве Доктор по фармация / MBA Доктор по фармация / MS Clinical Research Доктор по фармация / MS обществено здраве Доктор по фармация / MS Pharmaceutical Sciences Доктор по фармация / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS обществено здраве JD / MS обществено здраве MS обществено здраве / MBA предварително аптека BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Кембъл е учение институция, първо

Кембъл е учение институция, първо и най-важно, което означава, студенти, се третират като истински хора, а не само един брой. Преподавателите знаят учениците си по име и имат знания и време, за да помогнат на своите студенти старателно учат информацията.

Dual Специалности, които изграждат кариери

College Campbell университет на фармацията и здравни науки (CPHS) предлага разнообразие от двойните специалности да помогне на студентите да се разграничат и да разширят своето образование с специализирано обучение в допълнително поле, отваряйки вратата за повече възможности за кариера.

Мисия

Мисията на колеж по фармация и здравни науки Campbell университет е да се образоват учениците в християнски среда да бъде медицински специалисти, които ще функционират ефективно като част от интердисциплинарен екип от доставчиците на здравни услуги за задоволяване на съществуващи и бъдещи нужди на здравното обслужване и кой ще осигури лидерство на тяхната професия и професионални организации.

Места

Raleigh

Campbell University

Address
PO Box 1090, Buies Creek, NC 27506
Raleigh, Северна Каролина, Съединени Американски Щати
Телефон
9108931690