Cabarrus College Of Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Cabarrus College Of Health Sciences осигурява прогресивно, образцово здравно образование.

Обявен за най-добрия малък колеж в Северна Каролина през 2016 г., Cabarrus College Of Health Sciences се превърна от малко училище за медицински сестри в здрава образователна институция, предлагаща степени в седем здравни дисциплини. От едногодишни дипломи до асоциирани, бакалавърски и магистърски степени - включително задочни и онлайн опции - ние предлагаме опция, която да отговаря на нашите нужди, независимо дали сте нов в здравеопазването или вече сте на работа и искате да напреднете в кариерата си.

В нашия съвременен кампус, разположен на територията на Atrium Health Cabarrus, ще научите в завладяваща, професионална здравна среда, която въплъщава върхови постижения и предоставя несравним клиничен опит в реалния живот. Ще се учите от експертни преподаватели, които предоставят индивидуализирани инструкции и се ангажират да ви помогнат да успеете, докато сте тук и след като завършите.

Нашите студенти могат да се похвалят с 90+ процента успеваемост при лицензирането и сертифицирането, далеч надхвърляйки средните за държавата и страната, а 96 процента работят в здравеопазването в рамките на шест месеца след дипломирането си.

Места

Concord

Address
Medical Park Drive Northeast,401
28025 Concord, Северна Каролина, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: