Blue Cliff College

Представление

Прочетете официалното описание

Blue Cliff College се ангажира да използва своите човешки и физически ресурси за предоставяне на услуги, улесняващи личностното израстване, професионалното развитие и чувството за отговорност към нашите ученици.

Основната цел на Blue Cliff College е да помогне на студентите да развият високо ниво на компетентност, което се постига чрез преследване, усвояване и разпространение на знания в академични програми. Най-убедителната цел на колежа е да подготви студентите да функционират добре в конкурентно общество в избраната от тях кариера и да създаде в тях осъзнаване на професионалните и социални отговорности, заедно с оценяване на принципите на етично поведение.

Нашата философия е да вдъхновява студентите да се стремят към върхови постижения и да постигнат максимален личен потенциал. Blue Cliff насърчава всеки студент да се стреми да бъде най-доброто, което може да бъде в академичните, бизнес, социалните, професионалните и личните начинания. Какъвто и да е академичният интерес, ние се стремим да осигурим възможно най-доброто образование. Нашият акцент върху учебната програма, ниското съотношение между ученици и учители и практическия опит ще гарантират, че завършилият Blue Cliff е бил щателно подготвен.

Места

Файетвил

Address
North College Avenue,3448
72703 Файетвил, Арканзас, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия