Прочетете официалното описание

МИСИЯ

Да вдъхновява и оборудва професионалистите чрез практически приложими и достъпни програми за повишаване на уменията, които насърчават напредъка в кариерата и личния успех.

VISION

American Heritage College предвижда пазар, в който амбициозни и трудолюбиви професионалисти могат да получат достъп до умения за обучение, които да им помогнат да постигнат измерим напредък в кариерата, който обогатява хората, компаниите и обществото като цяло.

СТОЙНОСТИ

Отчетност: Точно както се държим отговорни пред нашите ученици и по-голямата ни общност, нашите ученици показват отговорност пред себе си.

Професионализъм: Професионализмът, с който управляваме колежа, се отразява обратно в нас в професионализма, който нашите ученици изучават и показват.

Превъзходство: Ние се ангажираме да постигаме високи постижения в обслужването на нашите студенти и да създаваме по-висококвалифицирана работна сила за нашата общност - нашите студенти също се стремят към отлични постижения в своите академични среди и в живота си.

Гъвкавост: Нашата гъвкавост е ключов фактор за способността ни да се ориентираме към изискванията на непрекъснато променящия се пазар на труда и търсим учители и студенти, които показват това качество чрез готовността си да актуализират непрекъснато уменията си, кариерните пътеки ".

Почтеност: интегритетът е ядрото на American Heritage College ; това е, което показваме във всичките си действия и е неразделна част от това, което нашите ученици извеждат в общността, когато напуснат нашия фолд.

Одобрения

American Heritage College е частна институция, одобрена от Бюрото за частно следдипломно и професионално образование съгласно Секция за образование на Калифорния §94311.

Одобрението на Бюрото означава, че институцията е в съответствие с държавните стандарти и не предполага никаква подкрепа или препоръка от държавния съвет.

American Heritage College е признат или одобрен от: Асоциация на работодателите в Калифорния, Отдел за рехабилитация, Калифорния EDD-ETPL и е одобрен доставчик на услуги за Закона за иновациите и възможностите за работната сила (WIOA).

ПОДДРЪЖКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА РАБОТНИЦИ

С лазерния си фокус върху преквалификацията на работещи професионалисти, успешното поставяне на завършилите е от изключително значение за American Heritage College . Всички завършили получават достъп до услуги за намиране - както преди, така и след дипломирането. Нашите специалисти по настаняването не само помагат на завършилите да намерят нови работни места, но и да помагат на завършилите да се стремят към кариерно развитие в своите настоящи компании.

American Heritage College е сертифициран и / или одобрен от следната приватизация

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Certificate

American Heritage College

Студентите ще получат знания във всички области, необходими за управление на медицински кабинети, включително терминология, управление на записи, етични въпроси и др. Сту ... [+]

Медицински офис управление

Студентите ще получат знания във всички области, необходими за управление на медицински кабинети, включително терминология, управление на записи, етични въпроси и др.

Студентите, записани в този курс, ще придобият знания за медицинската терминология и ще разберат езика на медицината, тъй като тя се отнася до основните системи на тялото. Принципите и процедурите, използвани в управлението на документацията, включително хартия и електронно медицинско записи (EMR) и електронно здравно досие (EHR), ще бъдат обсъдени в допълнение към практическите приложения. Правните и етичните въпроси в здравеопазването ще бъдат обхванати, включително правилата за спазване на правилата на HIPAA и неприкосновеността на личния живот, измамите и злоупотребите. Ще бъдат включени концепции, свързани с ефективните комуникации, както и как да се преглеждат и прехвърлят входящите обаждания и да се обработват обаждания за жалби.... [-]

Съединени Американски Щати Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски