Albany State University

Представление

Прочетете официалното описание

Декларация за визията

Albany State University ще бъде Albany State University от световна класа и мощен катализатор за икономическия растеж и развитие на Югозападна Грузия. ASU ще бъде призната за иновативното и творческо представяне на отлични образователни програми, широкообхватна ангажираност на общността и обществени услуги и творчески стипендии и приложни изследвания, които всички обогатяват живота на различните избиратели, обслужвани от университета.

Мисия

Albany State University , горда членна институция на университетската система на Грузия, издига своята общност и регион, като предлага широка гама от програми за завършване, бакалавър, асоциирани и сертификати в основните си университети в Олбъни, както и в стратегически разположени клонове и онлайн. Обвързан с високи постижения в преподаването и ученето, университетът подготвя студентите да бъдат ефективни участници в глобално разнообразно общество, където знанията и технологиите създават възможности за личен и професионален успех. ASU зачита и изгражда историческите корени на своите институционални предшественици със своя ангажимент за достъп и силно наследство на либералното изкуство, което зачита разнообразието във всичките му форми и дава на всички ученици основата, от която се нуждаят, за да успеят. Чрез творчески стипендии, изследвания и обществени услуги университетските факултети, персонал, студенти и администратори образуват стратегически съюзи вътрешно и външно за насърчаване на развитието на общността и икономиката, което води до подобряване на качеството на живот на гражданите на Югозападна Грузия и извън нея.

Водещи принципи

Стремете се към върхови постижения

Albany State University ще се стреми към високи постижения в преподаването и ученето, като по този начин ще се превърне в институция за най-добър избор за студенти от югозападна Джорджия и ще получи признание като премиер южен регионален университет.

Възползвайте се от многообразието

Като исторически черна институция, ръководена от изключително разнообразен факултет и персонал, Albany State University ще приеме разнообразието във всичките му форми - включително възраст, полова идентичност, раса и етническа принадлежност, страна на произход, религия, ниво на способност, сексуална ориентация и статут на ветеран - и да се стреми да насърчи подобно приемане и празнуване на това разнообразие.

Разширяване на достъпа до висше образование

Като институция за достъп, Albany State University ще популяризира ученическия успех за всички, като приветства студентите от различни степени на академична подготовка, поддържайки ниските разходи, предлагайки гъвкави часове на обучение и учебни методи и сдвоявайки високите очаквания на учениците с изключителни менторинг, консултиране и уроци.

Издигнете исторически недооценени популации

Albany State University признава и отговаря на многото предизвикателства, пред които са изправени афро-американците и други студенти по цвят, възрастни обучаващи се, студенти от първо поколение, студенти от нисък социално-икономически произход и други от недостатъчно населените групи и формират силни партньорства с K-12, , както и организациите за общуване в общността, за да увеличат достъпа и успеха.

Насърчаване на икономическото развитие

Като част от ангажимента си за преподаване и учене, Albany State University в Олбъни ще насърчава икономическото развитие в Олбъни и в цяла Югозападна Грузия чрез участие в приложни изследвания, привеждане на ресурсите си в подкрепа на идентифицираните нужди, разработване и усъвършенстване на академични програми за посрещане на променящите се нужди. стратегически партньорства, предоставяне на обучена работна сила и насърчаване на чувството за предприемачество.

Места

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, Грузия, Съединени Американски Щати

Програми

Подготвителни сестрински курсове