Прочетете официалното описание

С над десетгодишен опит, обучаващ съюзни здравни програми, ATI College е лидер в общото ултразвуково и ехокардиографско образование. Учебните програми по програмата са изчерпателно разработени така, че да ви подготвят напълно и напълно за вълнуваща кариера в сектора на здравеопазването.


ATI College подготвя студентите да постигат своите бъдещи цели в избраната област на професионална кариера в съответствие със следните цели:

Да се ​​осигури отлична академична и професионална подготовка на студенти за кариера в избраната от тях специалност.

  • Да съдейства за разработването и поддържането на високи стандарти за постижения за студентите.
  • Да се ​​осигури необходимото насърчаване на критичното мислене, което е от съществено значение в професионалния свят.
  • За да помогне на студентите да постигнат тези цели, ATI създаде професионална среда, състояща се от:
    • Факултет от високо образовани
    • Отдел за кариерно обслужване, посветен на подпомагането на завършилите да получат работа в сферата на тяхната професия;
    • Учебна програма, посветена на теми, свързани с кариерата, която съчетава теоретичното образование с практическото обучение, като по този начин дава възможност на студентите да придобият знания и умения в различни кариерни програми, които са в силно търсене от страна на работодателите;
    • Практично обучение на съвременно оборудване, проведено в професионална среда, стимулирана на работното място;
    • Политиката за поведение, поведение и облекло, предназначени да подражават на по-голямата част от професионалното отношение, което ще подготви студентите за професионален успех на пазара на труда.


ATI College е частна институция, одобрена от Бюрото за частно следдипломно образование (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Сакраменто, Калифорния, 95833) съгласно раздел 94311 за образованието в Калифорния.

Въпреки че институцията е била одобрена да работи от бившето бюро за частно следдипломно и професионално образование, заявлението на институцията за повторно одобрение за работа не е прегледано от Бюрото в съответствие с тази глава.


история

ATI College е частна професионална колежна система, насочена към технологично ориентирани програми. Основният кампус, който се намира в Норуалк Калифорния, започна да функционира през януари 1998 г., а след това скоро стартира ATI клон в Tustin, Калифорния през февруари 2004 г.

През август 2008 г. клонът на клон АТИ премести местоположението си в 1125 E. 17th Street Suite N251 в град Санта Ана Сити, за да побере по-добре растящото студентско население. Колежът продължава да предлага разновидности на кариерно-ориентирани професионални програми за възрастни обучаващи се в Лос Анджелис и оранжевите графства.

През юни 2013 г. клонът на ATI клон е консолидиран с основното училище на 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 в град Норуалк.


Мисия

Мисията на АТИ е да подобри живота на хората чрез осигуряване на професионално обучение за професионални умения.

Студентите, които се стремят да успеят като професионалисти и инструктори, които се опитват да преподават такива студенти, изискват среда за учене, която да се ангажира с високи стандарти на обучение.

ATI College стреми да отговори на тези нужди и предизвикателства, като обучава студентите да развият високо ниво на знания в избраната от тях кариера, да развият умения за аналитично и критично мислене, да разберат значението на самодисциплината, да придобият самочувствие, да развият професионално отношение и способност да отговарят на очакванията на работодателите в света на професионализма.

ATI е също така акредитирана от национално призната акредитираща агенция - Акредитираща комисия на кариерни училища и колежи (ACCSC) от август 2002 г.


Механизъм

Основният кампус на ATI се намира на бул. "12440". Suite 2001, Норуалк, Калифорния. Удобно разположен близо до I-5, кабинковия център Norwalk има лесен достъп до обществен транспорт със съоръженията, оборудвани с лаборатории, универсални класни стаи, студентски салони и административни учреждения, които са добре осветени и климатизирани.

Компютърните лаборатории са оборудвани с персонални компютри Pentium IV, предназначени за обучение на магистрати до 20 студенти, като всяка студентска станция е оборудвана с компютърни модули Pentium IV с достъп до интернет.

Приблизителните общи квадратури на съоръжението в Norwalk са 12 000. Лабораториите за обработка на изображения са оборудвани с медицински материали, които подпомагат опита на обучаемите. Всяка лаборатория в двата основни и клона е оборудвана с 2-D, 3-D

Училищната библиотека / ресурсен център е оборудван с текуща колекция от ръководства, справочници и периодични издания, предназначени да подкрепят всички курсове.

В допълнение, библиотеката е оборудвана с шест компютърни станции за частно обучение, обучение и проучване.

Библиотеката предлага компютърни услуги на всички студенти, персонал и факултет на колежа. Часове от библиотеката са от понеделник до петък, от 8:00 до 22:00 часа. Библиотеката е затворена в почивните дни и празниците.


акредитация

ACCSC

ATI College е институционално акредитиран от Акредитиращата комисия на кариерните училища и колежи (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College е одобрен от Бюрото за частни постселърури и образование (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Сакраменто, Калифорния, 95833) съгласно раздел 94311 за образованието в Калифорния.

SEVIS

ATI College е упълномощен съгласно федералното право (САЩ имиграция и митнически контрол, студентска и обмяна на посетители програма: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12-та улица, SW, Вашингтон, DC 20598-5600) ATI College е одобрен да предоставя студентски визи I-20 на чуждестранни студенти в съответствие с международната програма за студенти и обмен на посетители.

ED

ATI College е одобрен от 2004 г. от Американското министерство на образованието (400 Maryland Avenue, SW Вашингтон, DC 20202-5140) за участие в програми за студентска финансова помощ, разрешени от дял IV от Закона за висшето образование от 1965 г.

VR

ATI College е квалифициран да приеме помощ за обучение от Отдела по въпросите на ветераните и Отдела по рехабилитация в Калифорния.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

ATI College

Ехокардиографският специалист е специализирана концентрация в областта на диагностичния медицински ултразвук. Технологичът на Echo се научава да придобива умения за получ ... [+]

Ехокардиографският специалист е специализирана концентрация в областта на диагностичния медицински ултразвук. Технологичът на Echo се научава да придобива умения за получаване и интерпретиране на диагностични качествени изображения на сърцето и околните структури, оценявайки анатомията на сърцето, размера на камерата, цялостната сърдечна функция. Програмата координира академично изследване с клиничен лабораторен опит в болница или клиника.... [-]

Съединени Американски Щати Norwalk Лос Анжелис
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 27 месеца
Кампус
Научете повече на английски
ATI College

Целите на ултразвуковата техническа програма са да обучи студентите да станат професионални солографи в медицинската област, да достигнат до развиване на междуличностни у ... [+]

Целите на ултразвуковата техническа програма са да обучи студентите да станат професионални солографи в медицинската област, да достигнат до развиване на междуличностни умения за взаимодействие с пациентите и медицинските администрации, да обучават използването на звукови вълни за създаване на картина на човешкото тяло, да се подобри способността за практикуване на подходяща грижа за пациентите, да се гарантира, че студентите имат способността да обработват висококачествено изображение с оптимална информация за диагностичния процес и да осигуряват разбиране, медицинска способност, умения за решаване на проблеми, умения за работа в областта на оплождането.... [-]

Съединени Американски Щати Norwalk Лос Анжелис
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 27 месеца
Кампус
Научете повече на английски
ATI College

Масажната терапия подготвя студентите за терапевтични позиции за масаж, за да осигурят облекчение и подобряване на здравето и благосъстоянието на клиентите чрез прилагане ... [+]

Масажната терапия подготвя студентите за терапевтични позиции за масаж, за да осигурят облекчение и подобряване на здравето и благосъстоянието на клиентите чрез прилагане на ръчни техники за манипулиране на кожата, мускулите и съединителната тъкан. Програмата включва инструкции в анатомията

Масажната терапия се състои от:

анатомияанатомияпатологияMyologyХигиена, първа помощ, CPR, етична практикаОснови на ЗападаТерапевтична тайландскаМасаж на дълбоките тъканиСпортен масажExternship... [-]
Съединени Американски Щати Norwalk Лос Анжелис
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски