Alabama College of Osteopathic Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Alabama колеж Osteopathic Medicine The Alabama колеж по Osteopathic Medicine е цялостна, четири години остеопатично медицински колеж намира в Dothan, Алабама. Acom, академичната разделението на здравеопазването орган на Хюстън County, е свързано с Southeast Medical Center Alabama в Dothan, а 420-легло регионален медицински център. Southeast Medical Center Alabama обслужва повече от 600,000 жители в радиус от 75 мили и има повече от 2500 служители и активни медицински персонал от 300.

Първият остеопатично колежа, за да отворите в Алабама Първият остеопатично колежа в страната да споделят един корпус с регионален медицински център Един от 34-остеопатични колежи в страната Първа копка януари 2012 Строителство 2012 А клас 150 ученици, за да започне проучване август 2013 Дадена условна акредитация от 1 юли 2012 г. от Комисията на Osteopathic College акредитация (COCA) на American Osteopathic асоциация (AOA) Встъпително клас да се дипломира през 2017 г.

Мисия на Acom The Alabama колеж по Osteopathic Medicine ще осигури качество, учещия остеопатично образование, научни изследвания и сервиз с акцент върху пациента в центъра на първичната медицинска помощ, за да служи на медицински недостатъчно области на Алабама и на нацията. Vision на Acom The Alabama колеж по Osteopathic Medicine ще бъде регионално и национално признати за значително се отразява потребностите от работна сила лекар и достъп до качествени медицински услуги. Основни ценности

Интегритет Excellence и Passion Отношение Творчеството и иновациите Обслужване

Места

Dothan

Address
1118 Ross Clark Circle, Suite 210, Dothan, AL 36301
36301 Dothan, Алабама, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия