Прочетете официалното описание

Факултет по фармация

Факултетът по фармация е широко признат в областта на фармацевтичната наука заради тяхната отлична преподаването, изследванията и икономическата активност, както в Унгария и в чужбина. В институтите на Фармацевтичния факултет голям изследователски план. Студентите, които завършват образованието си тук, са желани и висококвалифицирани специалисти.

Днес Земелвайс университет се отнася и за двете курсовете по чужд език немски и английски, както е уникален в света. придобиващия Дипломната на унгарски, английски и немски програми имат възможност, че те могат да упражняват професията си в страните от ЕС и при определени условия извън Европа.

Програмата се използва за обучение на аптека има научна и медицинска знанията на по-високо ниво на високо квалифицирани специалисти. Един придобива основни познания относно фармацевтични продукти за производство, контрол на наркотици, наркотици, логистика, информация медицина център (продажби и консултации), както и участие в биологични и химически изследвания, търговията с наркотици и в дейността на здравните органи. Обучението ги подготвя за новите задачи в далечното бъдеще на фармацията.

Благодарение на висококвалифициран преподавателски състав, Земелвайс университет и Факултета по фармация се възползвали. Това е довело до най-високата степен на академичния състав във Факултета по фармация.

Във Факултета по фармация значимо научно изследване се провежда на всички областта на фармацията. Тези задачи се управляват от шестте институти на факултета според собствените си специалност. Това се подкрепя от тясно сътрудничество с унгарските фармацевтични компании, академични изследователски групи и други изследователски групи от местни или чуждестранни университети. Проучени са изследвания портфейл от сделките с преподаватели с проектирането, синтеза и изолацията на потенциални лекарствени молекули, както и тяхната идентификация структура и структурен анализ. Фармакологичната ин витро и ин виво методи са също толкова важни. Има и други фактори, като например:

  • Фармакокинетика и метаболизъм,
  • разследване на авиационни събития на наркотици,
  • Дозировка образува планиране и формулиране
  • Изследвания, насочени към развитието на нови терапевтични заетостта
  • и методологични изследвания, чиято цел е да се измери ефективността на лекарствени терапии и подобряване.

Факултетът е постигнат значителен опит в областта на търсене и развитие на органични и синтетичен Полученият ефект означава, както и тяхното взаимодействие с биомолекули. Развитието на такива лекарства води до лична лечебния процес се поддържа. Този резултат се получава от човешкия геном и изпълнена с неинвазивни методи. (Това се нарича персонализирана медицина) Поради международния мнение за заетите в изследването на факултета, атрактивен имот се предлага тук, в отлични местни и чуждестранни организации в консорциума. Изследването също така да влоши конкурентоспособността и насърчаване на съвместни контакти.

Фармацевтично обучение в Земелвайс университет в Будапеща гледа назад в историята на няколко века.

Програми с обучение на:
Немски

Това училище също предлага:

Магистратура

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

Курсове по чужди езици се предлагат на Фармацевтичен факултет в Университета Земелвайс на Будапеща, тъй като 1989та От септември 2011 г. на програмата за обучение на немс ... [+]

Немскоговорящата аптека степен в университета в Будапеща Земелвайс

в Фармацевтичен факултет към Университета Земелвайс на Будапеща Курсове по чужди езици се предлагат, тъй като 1989-та От септември 2011 г. на програмата за обучение на немски език е въведен. се преподава в съответствие с международните стандарти и дипломата е призната в цяла Европа. Германски възможност консултантска е на разположение на немски студенти по всяко време. Изследването предполага обща университета.... [-]

Унгария Budapest
Отворено кандидатстване
Немски
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Welcome to Semmelweis University!