Universal Caribbean University

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли

UCU обещава да използва нови иновации и високотехнологични инструменти за обучение, за да обучава и обучава бъдещи млади лекари, изследователи и учени по-добър начин за 21 век.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Защо да изберете UCU?

 • Достъпно образование, създадено просто за вас.
 • Висококвалифицирани преподаватели с докторска степен / следдипломна степен с опит в преподаването на студенти по медицина в съответните области.
 • 1:10 Съотношение между учител и ученик. Настаняване един по един на студентите за успешно полагане на USMLE изпити стъпка 1 и стъпка 2.
 • Възможности за изследване през клиничните години в свързани болници и други изследователски центрове.
 • UCU ще предостави помощ при кандидатстване и осигуряване на пребиваване в САЩ за приемливи студенти.

Преподавателите и студентите ще си партнират заедно за изграждането на здрава основа, която ще включва:

 1. Активно учене и критично мислене.
 2. Ефективни комуникационни умения.
 3. Преподаване, насочено към студентите, завършващи медицинското си образование и отлични в задължителните изпити за лицензиране в Съединените щати, Канада, Индия
 4. Студентите ще бъдат подготвени адекватно както в основното си, така и в клиничното образование.
 5. Ангажимент за насърчаване на здравето и благополучието на общността, в която служат.

Как Universal Caribbean University стреми да постигне тези цели:

 1. Университетът ще се стреми към национална и международна известност чрез професионализъм, разнообразие, навременност, стратегически растеж
 2. Освен редовното обучение в класната стая и лабораторните упражнения от учени преподаватели в съответните области на медицината, Министерството на образованието ще отговаря за:
  1. Дидактически лекции, специално ориентирани за умения за решаване на проблеми
  2. Групови дискусии и обучения
  3. Станции за умения и програми за активно обучение
  4. Компютърно и виртуално практическо обучение

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Лукас Васкес / Unsplash

Защо Сейнт Китс?

 • В близост до континенталните щати.
 • райски остров
 • Изключително безопасен
 • Дружелюбни хора
 • 1 щатски долар = 2,70 евро долар (източнокарибски долар)

Видяхме нужда от по-добро медицинско училище, което всъщност се грижи за бъдещето на студентите.

Като ново медицинско училище, УКУ ще придобие цялата необходима акредитация, за да успее нашия университет, така че нашите студенти могат да се гордеят да кажат „Завършихме Universal Caribbean University “. Програмата на UCU ще използва нови иновации и високотехнологични инструменти за обучение, за да обучава и обучава бъдещи млади лекари, изследователи и учени по-добър начин за 21 век.

С нарастването на нашия университет.

Нашата база е добре оборудвана с модерна класна стая за своите учители и студенти, които могат да приемат до 30 ученици наведнъж. Нашите класни стаи са оборудвани с 60 "телевизори, така че да не слушате само лекции, но и студентите да гледат интерактивни учебни видеоклипове. Вярваме, че образованието трябва да е приятно.

Подчертаваме обучението за превантивна медицина, както и други специални програми, предназначени да обучават студенти, които в крайна сметка ще станат световни, компетентни лекари за пациенти във всяка обстановка, независимо дали това е селска болница, отдалечена общност, частна практика или голям медицински център.

Ние предлагаме няколко програми в нашето медицинско училище Сейнт Китс, с главен офис, разположен във Флорида, за целите на клиничните чиновници. Нашите програми включват четиригодишни програми на MD

Ако търсите качествено медицинско образование в чужбина с усещането да сте като у дома си, Universal Caribbean University е точното място за вас.

Мисия

Нашата цел в Училището по медицина на УКУ е да подготвим нашите студенти да бъдат следващото поколение медицински специалисти чрез образование, което насърчава лидерството, върховите постижения и ученето през целия живот.

Преподавателите и студентите ще си партнират заедно, за да изградят здрава основа чрез активно учене и критично мислене, ефективни комуникационни умения, ангажираност за насърчаване на здравето и благополучието на общността, която обслужват.

Знаеше ли

Съединените щати ще се сблъскат с недостиг до 120 000 лекари до 2030 г. Недостигът ще бъде в четири широки категории: първична медицинска помощ, медицински специалности, хирургически специалности и други специалности. Недостигът между 14 800 и 49 300 лекари по първична медицинска помощ и специалности, които не са първични, между 34 000 и 70 000 лекари.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Места

Бастер

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Бастер, Енория Свети Георги Басетер, Сейнт Кит и Невис