Прочетете официалното описание

Добре дошли в Университета по медицина и здравни науки

А състоянието на най-съвременните Caribbean медицинско училище хранене към индивидуалните потребности на своите ученици. UMHS се стреми към съвършенство, с акцент върху малките размери клас, задържане на високо студент и огромни резултати, които помагат на учениците да достигнат мечтите си.

UMHS кампуси

В Университета по медицина и здравни науки (UMHS) кампус е динамична атмосфера, белязан колегиален среда. всички студенти, преподаватели и членове на персонала са посветени на медицинското образование. Екзотичен рай, Сейнт Китс се отличава със спираща дъха природна красота. Похвала кристални води, пясъчни меки плажове, недокоснати екосистеми, тропическите дъждовни гори, и ефектно спящ вулкан. Сейнт Китс предлага по нещо за всеки.

Кампус Сейнт Китс

Студентите завършват Basic Science програма в кампуса UMHS на остров Карибски на Сейнт Китс. През първите четири семестъра на Сейнт Китс, учениците се намират в учебна среда, един модел, който поставя стандарт за модерно медицинско образование.

Базирани на технологията Campus

UMHS управлява една от най-новите и най-технологични напреднали кампуса. Кампусът разполага технологичния напредък на режещия ръб на преподаване здравеопазването. Безжичната и мрежова кампуса е ключов компонент за да се гарантира, че студентите са добре подготвени, за да завърши учебната програма. Използване и разбиране на образователен софтуер и автоматично урок учене е подчертано по време на процеса на обучение.

Всички класни стаи и лаборатории са оборудвани със състоянието на техниката аудио-визуална техника и има безжична връзка за студенти, за да получат достъп до презентациите Факултета PowerPoint и клас бележки. За да се максимизира обучение, студентите се изисква да донесе лаптоп / таблет компютри в клас.

Акредитации и одобрения

UMHS студенти имат право да се явят на медицински изпити за лицензи на Съединените щати, като в резултат на Imed и кой Авицена потребители.

Освен че имат Сейнт Китс акредитация, Университета по медицина и здравни науки (UMHS) също има пълен шестгодишен акредитация от Комисията по акредитация на колежи по медицина (ACCM). Международно признат акредитиращ орган, ACCM (accredmed.org) следва Комитета за връзка на медицинско образование (LCME) стандарти за акредитация. The LCME е упълномощен от американското министерство на образованието като accreditor на САЩ и Канада медицински училища.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

За да завърша с докторска степен по медицина (MD), учениците трябва да завършат успешно основни и клинични научни програми и преминават медицински изпити за лицензи на Съ ... [+]

Нашата визия е да има бутик медицинско училище за студенти, които заслужават и изискват качествено образование в малка училищна среда. Нашият факултет е силно credentialed и назначени главно от Съединените щати. Те обичат да учат и посвети почти 100% от времето си, за да студенти.

Научна програма Basic, семестриално 1-4, се намират на нашата състоянието на най-съвременните кампус на красивия карибски остров Сейнт Китс. Нашата традиционна медицинска учебна програма сравнява с повечето медицински училища в САЩ. Студентите са тествани в блок формат по време на семестъра. Срок на прегледи, които симулират мини прегледи USMLE стил, също са включени в учебната програма. Предварително клинична експозиция започва през първата половина и продължава през целия Science програма Basic.... [-]

Сейнт Кит и Невис Basseterre Съединени Американски Щати New York
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски