Saint James School of Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Saint James School of Medicine е международно медицинско училище с два кампуса на островите Карибите на Ангуила и Сент Винсент и Гренадини. Нашите ученици изучават основни науки в един от нашите карибски кампуси, а след това учат клинични науки чрез клинична ротационна програма в свързаните болници в САЩ.

Saint James School of Medicine е основана през 2001 г. от консорциум медицински преподаватели и лекари от университети и колежи в САЩ и Европа.

Стотици студенти са завършили Свети Джеймс от основаването на училището. В момента има около 1000 студенти .

Нашата цел е да предложим на студенти от САЩ и Канада висококачествено и достъпно медицинско образование . Учебната програма на Сейнт Джеймс подготвя студентите за медицински лицензионни изпити в САЩ (USMLE), а нашите завършили могат да практикуват като лекари в САЩ и Канада .

Нашата мисия

Мисията на Saint James School of Medicine (SJSM) е да помогне на мотивираните ученици да осъзнаят мечтата си за медицинска кариера, независимо от етническия, религиозния и културния им произход. Използваме новаторски методи на преподаване, за да оформим умовете и духовете на нашите ученици и да им помогнем да ги превърнем в състрадателни лечители на човешкото тяло и ум. Нашите ученици са обучени да упражняват професията си с увереност, балансирано с смирение и състрадание.

Десет причини да изберете Свети Яков

  1. Получавайте същото висококачествено медицинско образование и възможности като от американските и канадските медицински училища с 1/3 от разходите
  2. Акредитиран от CAAM-HP, признат от Медицинския съвет на Канада. Нашето медицинско училище е включено в Списъка на световните медицински училища с ECFMG® Sponsor Note. За годините на завършване, посочени в Спонсорската бележка, нашите студенти и завършилите могат да кандидатстват за ECFMG за сертифициране по ECFMG и USMLE® като стъпка към сертифициране по ECFMG.
  3. Ние сме първата Карибска медицинска школа, която предоставя USMLE Pass Pass Guarantee.
  4. Най-ниско обучение сред всички акредитирани медицински училища, с обучение от $ 6,100 на семестър
  5. Стипендии и опции за заем
  6. MCAT е по избор
  7. Три периода на записване годишно. Започнете обучението си, когато изберете
  8. Слабо съотношение студент към факултет
  9. Клиничните ротации са гарантирани в одобрените от ACGME болници в САЩ и Канада
  10. Висока скорост на мач. Нашите завършили понастоящем работят в болници в САЩ и Канада в широк спектър от специалности.

Места

Арнос Вале

Address
Арнос Вале, Св. Георги, Сейнт Винсънт и Гренадини

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия