Прочетете официалното описание

Saint James School of Medicine е международно медицинско училище с два кампуса на островите Карибите на Ангуила и Сент Винсент и Гренадини. Нашите ученици изучават основни науки в един от нашите карибски кампуси, а след това учат клинични науки чрез клинична ротационна програма в свързаните болници в САЩ.

Saint James School of Medicine е основана през 2001 г. от консорциум медицински преподаватели и лекари от университети и колежи в САЩ и Европа.

Стотици студенти са завършили Свети Джеймс от основаването на училището. В момента има около 1000 студенти .

Нашата цел е да предложим на студенти от САЩ и Канада висококачествено и достъпно медицинско образование . Учебната програма на Сейнт Джеймс подготвя студентите за медицински лицензионни изпити в САЩ (USMLE), а нашите завършили могат да практикуват като лекари в САЩ и Канада .

Нашата мисия

Мисията на Saint James School of Medicine (SJSM) е да помогне на мотивираните ученици да осъзнаят мечтата си за медицинска кариера, независимо от етническия, религиозния и културния им произход. Използваме новаторски методи на преподаване, за да оформим умовете и духовете на нашите ученици и да им помогнем да ги превърнем в състрадателни лечители на човешкото тяло и ум. Нашите ученици са обучени да упражняват професията си с увереност, балансирано с смирение и състрадание.

Десет причини да изберете Свети Яков

 1. Получавайте същото висококачествено медицинско образование и възможности като от американските и канадските медицински училища с 1/3 от разходите
 2. Акредитиран от CAAM-HP, признат от Медицинския съвет на Канада. Нашето медицинско училище е включено в Списъка на световните медицински училища с ECFMG® Sponsor Note. За годините на завършване, посочени в Спонсорската бележка, нашите студенти и завършилите могат да кандидатстват за ECFMG за сертифициране по ECFMG и USMLE® като стъпка към сертифициране по ECFMG.
 3. Ние сме първата Карибска медицинска школа, която предоставя USMLE Pass Pass Guarantee.
 4. Най-ниско обучение сред всички акредитирани медицински училища, с обучение от $ 6,100 на семестър
 5. Стипендии и опции за заем
 6. MCAT е по избор
 7. Три периода на записване годишно. Започнете обучението си, когато изберете
 8. Слабо съотношение студент към факултет
 9. Клиничните ротации са гарантирани в одобрените от ACGME болници в САЩ и Канада
 10. Висока скорост на мач. Нашите завършили понастоящем работят в болници в САЩ и Канада в широк спектър от специалности.
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

M.D.

Saint James School of Medicine

Предлагаме ви достъпно, практично медицинско образование, което Ви подготвя за дългогодишна медицинска кариера. Нашата най-добра MD програма обхваща основните и клинични ... [+]

Предлагаме ви достъпно, практично медицинско образование, което Ви подготвя за дългогодишна медицинска кариера. Нашата най-добра MD програма обхваща основните и клинични науки. Програмата с 10 семестъра ще ви преведе през Стъпка 1 и Стъпка 2 на USMLE, за да завършите курса си с доктор по медицина (MD).

Основни науки в Карибите

Ще прекарате пет семестъра (20 месеца), изучаващи базисните науки в един от двата карибски университетски кампуса, Saint James Anguilla или Saint James St Vincent. Нашите безопасни, приятелски кампуси ви предлагат положителна учебна среда и близка подкрепяща общност с индивидуално обучение, наставничество, възможности за учене на връстници, студентски клубове и дейности.... [-]

Сейнт Винсънт и Гренадини Арнос Вале
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски