Ponce Health Sciences University

Представление

Прочетете официалното описание

PonceBanner

Ponce Health Sciences University е посветена на осигуряване на най-високо специализанти качествено медицинско образование програми. Тази цел, в допълнение към програмите за научни изследвания и здравни услуги на университета, продължава с 40 годишна традиция на повишаване на нашата професия и допринася за нашата общност.

Признава както в Пуерто Рико и в чужбина за образователни услуги и изследователски постижения, университетът продължава фокуса си в дисциплините медицина, клинична психология, Медикобиологични науки и обществено здраве. За да отговори на бъдещите предизвикателства в областта на здравеопазването, на университета стартира иновативен избор на майстори и програми за сертификат, специално предназначени за попълване на пропуските на услуги в рамките на професията и подобряване на здравната общност с високо квалифицирани специалисти.

Нашият ангажимент към образователната съвършенство е скрито стойност, която води в университета, за да търсят и наемат не само изключителен преподавател, но и изявени студенти. Чрез комбиниране на разширени академични и професионални образователни предложения в една кооперация и интимна среда за обучение, Ponce здравни науки университет продължава да завършат високо компетентни здравни специалисти, посветени на тяхната общност и разширяващите бъдещите нужди на тяхната професия.

Места

сутеньор

Address
Ponce Health Sciences University
P.O. Box 7004

00732-7004 сутеньор, сутеньор, Пуерто Рико

сутеньор

Address
Ponce Health Sciences University
388 Zona Ind. Reparada 2

00716-2347 сутеньор, сутеньор, Пуерто Рико