Fatima College Of Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Създаден през 2006 г., Фатимският Fatima College Of Health Sciences (FCHS) има за цел да отговори на нарастващата нужда на Обединените арабски емирства от квалифицирани здравни специалисти. Колежът започна, като предложи бакалавърска степен. в програмата за медицински сестри през 2006 г. и оттогава се разширява, за да предложи повече от 10 степенни програми в бакалавърска степен. и нива на диплома по здравни науки. Програмата за медицински сестри се осъществява в сътрудничество с университета Грифит в Австралия.

В допълнение към бакалавърската степен, училището за медицински сестри предлага програма за свързване на медицински сестри, притежаващи дипломи. Програмата е предназначена за завършване на местни студенти в областта на медицинските сестри и за надграждане на образованието на дипломираните медицински сестри, които вече са в здравния сектор.

Колежът има мандат да помага на здравния сектор в Абу Даби и ОАЕ като цяло да задоволи нуждите си, като завърши добре образовани и обучени медицински сестри.

Места

Абу Даби

Address
Al Mafraq Hospital, Abu Dhabi
Абу Даби, Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства

Ал Айн

Address
Tawam Hospital, Al Ain
Ал Айн, Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства

Аджман

Address
Sheikh Maktoum bin Rashid Road, Ajman
Аджман, Аджман, Обединени Арабски Емиерства

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия