Curtin University

Представление

Прочетете официалното описание

Учене в университет, класиран на първо място в света.

Curtin University е иновативен, световен университет, известен с изследванията си за високо въздействие и силните индустриални партньорства и за подготовката на студентите да се отличат в бъдещите работни места.

Класиране

  • Топ 1% от университетите по света Академична класация на световните университети 2019
  • Второ в света по минерално и горнодобивно инженерство QS World University Rankings by Subject 2019
  • 5-звездна оценка на работоспособност QS Stars 2018
  • 5-звездна оценка за над цялостно преживяване, начална заплата, качество на преподаване, ангажираност на учащите и ресурси за обучение Доброто ръководство за университети 2019-2020
  • 95% от изследванията, класирани на или над световния стандарт Excellence in Research Australia 2018

Работно интегрирано обучение

Опитното обучение е високо ценено от работодателите и се прилага във всички наши курсове. По време на обучението си ще се потопите в богата на технологии среда, която възпроизвежда реални работни места, като ви предоставя истински опит.

В зависимост от курса, ще прилагате вашите умения и знания чрез индустриални проекти, стажове, работа на терен, изследователски инициативи или посещения на сайта. Това реално обучение ви държи крачка напред пред конкуренцията и ви дава ценно професионално излагане.

Ще се възползвате и от силните връзки на Curtin с бизнеса и индустрията и ще имате възможност да присъствате на мрежови събития, лекции и семинари за гости. Някои от нашите партньори в индустрията включват BHP, Cisco, Chevron, NASA, Tencent и Woodside.

Резултати от обучението

Следдипломната степен от Curtin може да подобри бъдещите ви перспективи. Докладът за качество за 2018 г. за учене и преподаване (QILT) установи, че завършилите Куртин със следдипломна степен печелят най-високите заплати сред завършилите си връстници в Западна Австралия.

Практическото учене и практическият опит укрепват уменията на работното ви място, така че можете да процъфтявате в кариерата си, когато завършите висше образование. Като завършил, вие ще се присъедините към глобална общност на възпитаници с 230 000 души, която осигурява индустриални и партньорски връзки през целия ви професионален път.

Куртинското преживяване

Къртин Пърт в Западна Австралия е оживен и приветлив кампус, с модерни сгради и красиви местни градини. Намираме се само на 15 минути от центъра на града, така че сте в близост до основните търговски обекти, бизнес района и културни събития.

В кампуса можете да се насладите на редица дейности, включително спорт и фитнес, социални клубове, безплатни забавления и доброволческа работа. Има различни варианти за храна и пространства за изучаване, отпускане и отпускане. Ще имате достъп до услуги за поддръжка, включително здравеопазване, грижа за деца, жилища, обучение и кариерна подкрепа.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Стипендии

Предлагаме редица стипендии, които да ви помогнат в обучението . Стипендии се предлагат за следдипломна степен на курсове в областите на бизнеса, хуманитарните науки, здравните науки, науката и инженерството.

изследване

Ние сме водеща институция за научни постижения и иновации . Нашите изследвания имат за цел да решат определени проблеми за индустрията и обществото и да разширят границите на човешкото познание.

Нашите силни партньорства с индустриални, академични и правителствени групи привличат отлични студенти и служители от цял свят, които допринасят за резултатите от научните изследвания, които са от голяма полза за местните и глобалните общности. Някои от нашите научноизследователски инициативи бяха успешно преведени в нови продукти и услуги и станаха компании, включени в списъка на ASX.

Места

Пърт

Curtin University

Address
Kent Street
6102 Пърт, Западна Австралия, Австралия
Телефон
+61 8 9266 9266

Дубай

Curtin Dubai

Address
Block 11, 4th floor
Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства
Телефон
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Address
QGC7+G8 Moka
Moka, Област Мока, Мавриций
Телефон
+230 401 6511

Сингапур

Curtin Singapore

Address
90 & 92 Jalan Rajah
Сингапур, Сингапур
Телефон
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Address
CDT 250
98009 Miri, Саравак, Малайзия
Телефон
+60 85 63 0100 (GMT +8)