Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Представление

Прочетете официалното описание

Класирано на 3-то място във Великобритания за медицина (Ръководство за университета "Гардиън" 2018)

Лондонският университет Queen Mary (QMUL), университет на Russell Group във Великобритания, откри медицински кампус в Малта, Европа. Приемаме заявления за влизане през септември 2021 г., а крайният срок за кандидатстване е 30 юни 2021 г. Ние предлагаме:

  • Петгодишен магистър по медицина MBBS Малта (бакалавър по медицина, бакалавър по хирургия).

Стипендии ще бъдат достъпни през 2021 г. за влизане в 2021/22.

Програмата се преподава от Бъртс и Лондонското училище по медицина и стоматология, водеща медицинска школа в Обединеното кралство, която е факултет на QMUL. Бартс и Лондон са се образували от най-старата болница в Европа - Свети Вартоломей (известен като "Бартс"), основан през 1123 г., и първата медицинска школа в Англия, Лондон, открита през 1785 г.

Тази програма за медицина следва същата основна учебна програма като програмата QMUL, преподавана в Лондон, и ще бъдете преподавани в Малта от служители от QMUL, както и от местни клиницисти, обучени от училището.

За Малта

Програмата ще се основава на Гозо, един от трите острова, които съставляват Република Малта. Малта има ослепителна история, обхващаща 7 000 години: островите имат три обекта на ЮНЕСКО за световно наследство (включително цялата малтийска столица Valletta). Напоследък може би сте виждали Малта по телевизията: островите предоставят някои от зашеметяващите места за Game of Thrones.

Такси за обучение

23 500 евро годишно

Процес на кандидатстване

Кандидатите кандидатстват директно към университета , а не чрез стандартната система за кандидатстване на Обединеното кралство, UCAS.

Места

Виктория

Address
Sir M.A. Refalo Sixth Form
Fortunato Mizzi Street,
Victoria, Gozo

Виктория, Малта

Лондон

Address
Garrod Building, Turner Street, Whitechapel


E1 2AD Лондон, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия