Прочетете официалното описание

Melaka Manipal Medical College (MMMC) е известна частна медицинска институция с отличителен белег на академични постижения и завиден опит в предоставянето на качествено медицинско образование. Медицинските и зъболекарски програми в MMMC се осъществяват съвместно с уважавания Manipal University, Индия (по-рано известен като Manipal Academy of Higher Education), създаден през юли 1993 г., когато професионалните му колежи получават статут на университет, което го прави първият институт в частния който да бъде признат за смятан университет от правителството на Индия.

MMMC се ангажира да осигури учебна програма, която предлага разнообразни възможности за обучение. Студентите развиват широк спектър от знания, умения и нагласи, необходими за практикуването на медицината. Една добре планирана, високоефективна учебна програма, преподавана от специализирани членове на факултета, поставя акцент върху връзката между основната наука и обучението по клинични науки. В МММК ангажиментът към върхови постижения е вдъхновен от живота и смекчен от етичното обслужване на нацията и човечеството.

MMMC е предпочитаната институция, тъй като студентите придобиват най-доброто от двата свята в медицинското образование и здравеопазването чрез:

 • Отлично техническо и професионално образование
 • Квалифициран, опитен и ангажиран преподавателски състав и персонал
 • Времето, прекарано в Индия, което дава на студента силно излагане на базови науки и модели на заболеваемост, свързани със социално-икономическия статус и културните практики на друга държава
 • Живее в мултидисциплинарен университетски кампус в Манипал и дава на ученика уникален междукултурен опит и изграждане на доверие и независимост
 • Ставайки част от една уважавана образователна система с международна репутация и световни възпитаници
 • Клиничната фаза, провеждана в правителствени болници в Малайзия, където студентите работят с пациенти и персонал от различни етнически общности, близки до собствените си. Това позволява ефективна комуникация и рапорт и безпроблемно сливане в малайзийската здравна система за доставка.
 • MBBS и BDS, признати от Малайзийския медицински съвет, СЗО и ИМЕД
 • Подготовка на студентите за глобална конкуренция.
 • Качество и достъпно образование
 • Модерни, целенасочени академични съоръжения и добре зареден ресурсен център
 • Нарочно построена десет етажна сграда за БДС програма за настаняване Стоматологична клиника и други съоръжения.
 • Добри учебни и учебни съоръжения
 • Широка гама от съоръжения за отдих
 • Student-центриран живот
 • Добро настаняване в хотел
 • Динамичен академичен опит

Ние донасяме най-доброто от двата свята!

Това е единствената причина, поради която сме различни от другите.

Предклиничното обучение в Манипалския университет (нашият манипулационен кампус) ще гарантира, че нашият ученик ще получи най-добрата част от теорията на медицинското (MBBS) и денталното (БДС) обучение. Това отлично познание по теория ще се окаже много полезно, след като се върнат в Мелака Campus за следващата фаза на тяхното обучение. Никое друго място на Земята не може да предложи по-добри възможности за придобиване на знания по човешката анатомия, физиология, биохимия, фармакология, патология, микробиология и съдебна медицина и клинични умения като Manipal University.

"По-бързо е да разбереш умението (практично), ако знаеш защо го правиш (теория)"

Клиничното обучение в Мелака "Кампус", от друга страна, ще осигури на нашите ученици актуално клинично умение, което е от съществено значение за тях да станат най-добрите лекари или зъболекари. Учениците ще научат цялата дисциплина в медицината и стоматологията чрез ротация. Нашите MBBS студенти бяха изпратени в местна (малайзийска) правителствена болница за обучение, докато нашият студент по БДС ще учи в нашата собствена Стоматологична клиника (в областта на кампуса), за да подобри уменията си.

"Ние сме съсредоточени да произвеждаме най-добрия лекар и зъболекар!

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Melaka-Manipal Medical College

Фаза I (Manipal Campus, Индия) 2.5 години от предклиничните проучвания ... [+]

Преглед Фаза I

Списък на катедрата във фаза I (манипулационен университет)

Отдел за анатомия

Катедрата по анатомия е най-големият отдел в институцията и се фокусира върху осигуряването на добра среда за учене за студенти по медицина.

Отдел по биохимия

Катедрата по биохимия има голям принос в предоставянето на образование в областта на биохимията и помага да се оценят рисковите фактори за развитието на мултифакторни заболявания като захарен диабет или миокарден инфаркт.... [-]

Малайзия Малака
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски
Melaka-Manipal Medical College

Петгодишният бакалавър по дентална хирургия (BDS) се провежда в манипулаторен кампус, Индия за Фаза I и Мелака, Малайзия за Фаза II. Усилието е истинско отражение на ман ... [+]

Въведение в програмата БДС

Петгодишният бакалавър по дентална хирургия (BDS) се провежда в манипулаторен кампус, Индия за Фаза I и Мелака, Малайзия за Фаза II. Усилието е истинско отражение на манипалната визия за подхранване на ученици с високи личности и за укрепване на образованието, основано на ценностите на Манипала.

Разбирайки значението на обвързването на културата, знанията, хуманитарните дейности и професионализма, програмата БДС е предназначена за студентите да се възползват и от двете страни, за да стимулират високи постижения в академичните среди и здравето.... [-]

Малайзия Малака
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски