Прочетете официалното описание


IMU - Доставяне на бъдещето на по-добро здравеопазване


International Medical University (IMU) е първият и най-утвърден частен медицински и здравен университет в Малайзия с над 24-годишен специален фокус в образованието за здравеопазване. Университетът е първият университет в Малайзия, който предлага конвенционална и допълваща медицина, всички под един покрив. Основана през 1992 г., университетът се радва на международна репутация и осигурява висок стандарт на обучение на предуниверситетско, бакалавърско, следдипломно и продължаващо ниво на професионално развитие. Програмите на студентите се състоят както от местни писти (степен IMU), така и от международни партньори (партньорска университетска степен).


IMU е пионер в първата програма за медицинско училище за партньори в света, която позволява на студентите да започнат образованието си в Малайзия, докато завършват и получават диплома в международен университет. През последните 24 години IMU е нараснал от медицински колеж с 5 партньорски университета през 1992 г. в международно признат институт за висше образование с повече от 30 университетски партньори от световна класа в Австралия, Нова Зеландия, Канада, САЩ, Ирландия, Китай и Великобритания , Чрез това сътрудничество IMU предоставя възможност на повече от 3 500 студенти да завършат своите степени в тези престижни университети.


Основният кампус на IMU се намира в Букит Джалил, Куала Лумпур, Малайзия. От 1999 г. IMU създава клинични кампуси в Серембан и Куала Пилах (Negeri Sembilan, Малайзия), както и Batu Pahat и Kluang (Джохор, Малайзия). Понастоящем университетът има над 3,400 студенти по различни програми, като около 2,980 студенти са базирани в Bukit Jalil, а други 420 в клиничните кампуси. IMU е домакин и на над 200 международни студенти, представляващи над 30 страни по света.

Към днешна дата IMU предлага предуниверситетска програма: Фондация "Наука", редица бакалавърски програми по медицина и здравни науки: медицина, стоматология, фармация, фармацевтична химия, сестринска медицина, медицинска сестра, диетология с хранене, хранене, психология, биомедицинска наука , Медицинска биотехнология, Chiropractic, китайска медицина, както и следдипломна квалификация: магистър и доктор по медицина и медицина (чрез научни изследвания), магистър по обществено здраве, магистър по фармация практика, магистър по аналитична и фармацевтична химия и магистър по молекулярна медицина. Учебният план на IMU за бакалавърските програми е сравнителен по отношение на международните стандарти и е приет от международните университети-партньори за трансфер на кредити в съответните програми.


Моделът за обучение на IMU се основава на основните му ценности, които насърчават развитието на студентите в компетентни и компетентни професионалисти в областта на здравеопазването, които са критични мислители, отразяващи и въпреки това проактивни. Целта е да се създадат завършили здравни грижи, които са ангажирани с ученето през целия живот и са проникнали в чувство за добро гражданство, лидерство и етично поведение.

В непрекъснатото си търсене на академични постижения, преминаването към изследвания е естествена прогресия с научни изследвания в областта на медицината и здравеопазването, както и с медицинското образование, които са области с ключово значение. Усилията на IMU за научни изследвания се очаква да бъдат допълнително засилени, след като през септември 2012 г. стартира Институтът за изследване, развитие и иновации (IRDI).

Университетът постигна голям пробив през 2010 г. с началото на своите здравни центрове, което позволи на персонала и студентите на IMU да приемат и лекуват пациенти. Центровете за здравеопазване, които служат като учебно заведение за студенти по ИМУ, обединяват под един покрив дисциплините на алопатичната (западната) медицина и тези на допълващата и алтернативната медицина.


Днес IMU е интегрирана медицинска и здравна институция, която предлага образование, здравеопазване и научни изследвания в партньорство с някои от най-уважаваните лица и университети в света в областта на медицината и здравеопазването.


зрение

IMU ще бъде иновативен глобален център за високи постижения в областта на ученето и научните изследвания, като подкрепя общност от учени и професионалисти, ангажирани с обслужването на обществото, насърчавайки развитието на студентите, за да достигнат истинския си потенциал да станат компетентни, етични, грижовни и запитващи граждани.

IMU се ангажира с академичната свобода и принципите на равните възможности в преследването и прилагането на знания, най-високите стандарти за продуктивност на интелектуалната, образователната и научноизследователската дейност; и създаването на организация за учене, която зачита индивида.


Образователна мисия

Като образователна институция нашата мисия е:

 • По-нататъшно укрепване на ИМУ като център за върхови постижения в бакалавърските програми по медицина, фармация и други здравни науки
 • Създаване на ИМУ като център за висше образование, осигуряващ обучение чрез мултидисциплинарни програми
 • Създаване на ИМУ като център за следдипломно обучение и Продължаващо професионално обучение
 • Да обучаваме висококвалифицирани и умели професионалисти с високи етични стандарти, които ще бъдат посветени на обслужването и подобряването на качеството на живот на общността
 • Да се ​​обучават компетентни професионалисти с използването на иновативни технологии на знанието, особено ИКТ в процеса на обучение


Политика за качеството

Целта ни е да бъдем иновативен център за върхови постижения в областта на обучението и научните изследвания, като произвеждаме компетентни, грижовни и етични професионалисти, които учат през целия живот. Ние се ангажираме да постигнем най-високите стандарти за продуктивност на интелектуалната, образователната и изследователската дейност.


8 Домейни за резултатите от обучението

IMU приема учебни програми, базирани на резултатите, за всичките си програми. Това означава, че всички завършили IMU изпълняват всички желани резултати, очаквани от него в програмата. Тези резултати са предназначени да гарантират, че завършил е готов за работа. Има осем общи домейна за резултати, които са както следва:

 • Прилагане на основните науки в практиката на професията
 • Психомоторни умения
 • Семейни и общностни проблеми в здравеопазването
 • Превенция на заболяванията и насърчаване на здравето
 • Комуникационни умения
 • Критично мислене, решаване на проблеми и изследвания
 • Самостоятелно насочено обучение през целия живот с умения за управление на информацията и ресурсите
 • Професионализъм, етика и личностно развитие

Индивидуалните програми ще прилагат горните области, за да развият специфичните си образователни резултати. Тези резултати ще насочат всички аспекти на учебната програма по отношение на съдържанието и организацията, предоставянето и образователните условия, оценката и качествените дейности.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

International Medical University

Ние сме първият и единствен университет, който предлага пълната Chiropractic образователна програма в Малайзия, както и в цяла Югоизточна Азия. Програмата се състои от 4 ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Ние сме първият и единствен университет, който предлага пълната Chiropractic образователна програма в Малайзия, както и в цяла Югоизточна Азия. Програмата се състои от 4 години академично и клинично обучение. Студентите също имат възможност да получат академични кредити за темите, които успешно са завършили в IMU, и да ги използват за завършване на университета RMIT в Австралия, Англоевропейския колеж по Chiropractic (AECC) или Университета на Южен Уелс в Великобритания.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Тригодишната програма на IMU за биомедицинска наука акцентира върху клиничните лабораторни умения и системите на човешките органи; вълнуваща и динамична област, която е м ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Тригодишната програма на IMU за биомедицинска наука акцентира върху клиничните лабораторни умения и системите на човешките органи; вълнуваща и динамична област, която е много важна за разбирането и лечението на човешките заболявания. Студентите също имат възможност да завършат цялата тригодишна програма в IMU или да учат част от програмата в IMU и да се прехвърлят на един от партньорите на университета в Австралия, Нова Зеландия и Обединеното кралство. Има 2 приема всяка година - юли и септември.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Нашата четиригодишна програма "Диети и хранене" на IMU е специално предназначена за ученици със силен интерес към храната, хората, науката и медицината. Ще изучавате наук ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Нашата четиригодишна програма "Диети и хранене" на IMU е специално предназначена за ученици със силен интерес към храната, хората, науката и медицината. Ще изучавате науки за живота и храненето, изследвайки ролята на храненето и храненето в профилактиката и лечението на заболяванията. В същото време предлагаме и опцията за кредитен трансфер на нашите партньорски университети в Австралия и Нова Зеландия.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Четиригодишната BSc (Hons) в китайската медицинска програма подчертава интеграцията на китайската медицина и западните медицински науки. Предлага завършилите професионалн ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Четиригодишната BSc (Hons) в китайската медицинска програма подчертава интеграцията на китайската медицина и западните медицински науки. Предлага завършилите професионално ниво на обучение за акупунктура и китайска билкова медицина. IMU предоставя и опцията за кредитен трансфер на нашите партньорски университети в Австралия и Китай. Има и 2 дози всяка година - февруари... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Медицинската биотехнология е утвърдена мултидисциплинарна медицинска наука, която използва животински и растителни клетки, както и микроорганизми, с цел разработване на д ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

3-годишната медицинска биотехнологична програма на IMU е съобразена с малайзийските биотехнологични приоритети и е разработена така, че да отговаря на високи международни стандарти и е приета от университета в Нюкасъл, Австралия за трансфер на кредити в тяхната програма.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Фармацевтичната химия на ИМУ е завършена за 3 години (6 семестъра) и се осъществява изцяло в IMU, Малайзия. Това е първата програма в Малайзия, която осигурява пълно и сп ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Фармацевтичната химия на ИМУ е завършена за 3 години (6 семестъра) и се осъществява изцяло в IMU, Малайзия. Това е първата програма в Малайзия, която осигурява пълно и специализирано обучение по фармацевтична химия. Учебната програма започва с фундаменталните науки в ранната фаза и обхваща приложените знания и умения, свързани с дейностите по разработване на лекарства, в по-късната фаза. Стажовете и изследванията са основни компоненти на обучението в тази програма. Тази програма е акредитирана от Кралското дружество по химия, Великобритания.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

MSc

International Medical University

Магистърската степен по ИАЛ в Аналитична и фармацевтична химия е подходяща за завършилите специалност "Химия", "Фармация" или други свързани с нея дисциплини и е насочена ... [+]

Магистърската степен по ИАЛ в Аналитична и фармацевтична химия е подходяща за завършилите специалност "Химия", "Фармация" или други свързани с нея дисциплини и е насочена към неотдавна завършилите висше образование или тези, които работят в момента във фармацевтичната или химическата промишленост.

Курсът дава възможност на студентите да усъвършенстват, разширят и разширят своите съществуващи знания и знания в областта на откриването на лекарства, разработването на лекарства, разработването на лекарства, фармацевтичната микробиология, комерсиализацията на продуктите, пазара на биотехнологиите, настоящите тенденции във фармацевтичната технология, химията, техниките на разделяне, методологията на изследване, уменията за писане, зелената химия, управлението на качеството, природните продукти и регулаторната среда.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

MSc MSc по молекулярна медицина е предназначен за научни и медицински специалисти, които търсят усъвършенствано обучение по молекулярно и ориентирано към болести изследва ... [+]

Молекулярната медицина е призната като основно фокусирана област на съвременните медицински изследвания и е улеснила скорошен пробив в диагностиката, управлението и лечението на заболяванията. Например, сега е възможно да се изяснят множество метаболити и токсини, получени от лекарството, въз основа на интероматичен подход, да се проектират високоспецифични и индивидуализирани лечения чрез скрининг на геномиката, биоинформатика и химиоинформатика и да се подобри бионаличността на нови лекарства чрез използване на нанодоставка.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Курсът ще предостави на студентите от широк спектър от здравни и свързаните с тях професионални направления знанията и уменията в областта на обществените здравни науки и ... [+]

Общественото здраве е изкуството и науката за предотвратяване на болести, удължаване на живота и насърчаване на здравето. Общественото здраве не се занимава единствено с поддържането на здравето чрез намаляване или елиминиране на рисковете от заболявания и опасности за здравето на околната среда, подобряване на социалните условия и насърчаване на здравословно поведение и начин на живот, обхваща също разпределението и оптималното управление на здравните услуги.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

International Medical University

Програмата за стоматология IMU предлага избор от 2 песни за ученици. Първата писта се изпълнява съвместно от IMU, Малайзия, в сътрудничество с англоезичните чуждестранни ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Програмата за стоматология IMU предлага избор от 2 песни за ученици. Първата писта се изпълнява съвместно от IMU, Малайзия, в сътрудничество с англоезичните чуждестранни партньорски университети, като студентите прекарват първата фаза в Малайзия, а по-късните години в един от нашите партньорски университети. При успешно завършване, студентите ще получат степен от съответния партньорски университет. Втората писта е студентите да прекарат всичките 5 години от бакалавърската програма в IMU и да получат бакалавърска степен по зъботехническа хирургия (BDS) от IMU.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна с ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

В IMU имате възможност да изучите първите две години и половина от степента в IMU и да преместите в един от партньорските си университети в Австралия, Великобритания, Ирландия или Канада за завършване на медицинската програма. Тези международни партньорства означават, че учебната програма на IMU е разработена, за да отговори на високите международни стандарти на тези университети. Студентите, изучаващи медицина в IMU, също имат възможност да завършат цялата степен в IMU.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Бакалавърът по медицина на IMU е 4-годишна редовна програма, която подготвя студент да стане регистрирана медицинска сестра, квалифицирана да практикува в различни направ ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Бакалавърът по медицина на IMU е 4-годишна редовна програма, която подготвя студент да стане регистрирана медицинска сестра, квалифицирана да практикува в различни направления в публичния или частния сектор на здравеопазването. След дипломирането си с бакалавърска степен по сестрински грижи, дипломатът може да избере да работи като регистрирана медицинска сестра или да премине към основна специализация по майчинство, ортопедия, кърмене, кърмене, периферна медицинска сестра, медицинска сестрингия, , Завършилите могат да изберат да продължат обучението си на магистърска и докторска степен.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Тази степен ви дава възможност да работите във всяка аптечна среда, от болничната служба и практиката на общността до фармацевтичната индустрия. Като специалисти по медиц ... [+]

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети".

Обучаваме и обучаваме студенти по фармация от 2004 г. насам. Нашата аптечна програма е напълно акредитирана четиригодишна аптечна степен с възможност за трансфер до нашите партньорски университети, а именно Университета в Отаго, Нова Зеландия или Университета в Тасмания, Австралия.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Магистратура

International Medical University

Магистърската програма по магистърска степен по фармация (MPP) на IMU предоставя възможност на абсолвентите на аптеките да отговорят на нуждите си от обучение като модере ... [+]

Магистърската програма по магистърска степен по фармация (MPP) на IMU предоставя възможност на абсолвентите на аптеките да отговорят на нуждите си от обучение като модерен фармацевти в областта на първичната медицинска помощ. Програмата МПП, предлагана от IMU, е уникална и първа по рода си, предлагана от малайзийска частна институция на местни и международни студенти.

Ще има три специалности в областта на фармацевтичната практика, а именно:... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Location address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Федерална територия на Куала Лумпур, 57000 MY
Social Media
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Негери Сембилан, 70300 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Джохор, 83000 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Джохор, 86000 MY