Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

За нас е голяма чест да проявим интерес да опознаете Международния колеж по образование, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine чрез интернет.

Като един от първите четири колежа TCM в Китай, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine е ориентиран към изследвания, специалност и откритост. В момента тук учат приблизително 10 000 студенти, включително около 1200 дългосрочни международни студенти от над 40 държави в Международния образователен колеж. Освен това близо 1000 чуждестранни студенти идват за краткосрочно обучение или клиничен стаж. Колежът предлага преводачи, говорещи английски, френски, японски и корейски.

Имате много причини да изберете да се присъедините към нас. Първо, китайската медицина се корени в китайската мъдрост и може да бъде от полза за човешкото здраве. Второ, имаме богат опит в международното образование и ISO-сертифицирано осигуряване на качеството. Трето, имаме добре квалифициран преподавателски персонал, включително изявени професори в Шанхай и в цял Китай, изявени лекари от TCM и отлични учители. Четвърто, ние предлагаме разнообразие от курсове, включително национални курсове за качество, курсове за качество в Шанхай, набор от лекции в клас, създадени във висококачествени видеоклипове, четене на класики на TCM и курсове за дълбока китайска култура. Не на последно място, университетът разполага с висши висши болници за клинична практика. Академичната основа, преподавателските ресурси и ефективното управление могат да отговорят на вашето търсене за обучение по TCM и да помогнат за решаването на проблеми или проблеми във вашия живот и обучение.

Вярваме, че нашата образователна услуга ще допринесе за интернационализацията на TCM и ще изпълни вашата мечта.

Очакваме с нетърпение да споделим нашето вдъхновение с вас. Готови сме да Ви посрещнем!

Места

Pudong

Address
Dong Yuan Lu
Pudong, Шанхай, Китай

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия