University of New Brunswick College of Extended Learning

Представление

Прочетете официалното описание

За CEL

Нашата мисия: Да развием и предоставим иновативно, трансформативно програмиране за учащи от всички възрасти и всички среди.

Университетът в Ню Брунсуик предлага програми за продължаващо обучение от 1950 г. насам. През 2002 г. UNB създава Колеж за разширено обучение (UNB CEL), който осигурява продължаващо образование и професионално развитие на възрастни обучаващи се, както и онлайн програмиране за физически лица в частни и обществени организации, локално, национално и глобално.

UNB CEL се ангажира да предлага качествени, подходящи курсове и програми, както и персонализирани решения за обучение и услуги, които водят до личен и организационен растеж и развитие. Чрез иновативни партньорства UNB CEL разработва програми, които допринасят за социалните, културните и икономическите нужди на Атлантическия канадец и отвъд него.

Услугите ни обхващат цялата гама от анализ и планиране до проектиране и развитие, до предоставяне и администриране на възможности за учене през целия живот за отдих, кариера и професионално обучение, завършване на курсове и онлайн за кредитни програми.

Места

Фредериктън

Address
3 Bailey Drive
P.O. Box 4400

E3B 5A3 Фредериктън, Ню Брънзуик, Канада

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия