KDM Dental College

Представление

Прочетете официалното описание

Мисията на KDM Dental College International Inc. е да осигури висок стандарт на достъпно, достъпно и гъвкаво образование за денталната професия и да подпомогне студентите в постигането на образователните цели на KDM и да осигури висок стандарт на достъпни и гъвкави образование за денталната професия, като същевременно допринася за общото благосъстояние на обществеността.

Целта на образованието на KDM е да предостави на всеки студент възможността да придобие теоретични знания и да ги пренесе в практическо приложение, като по този начин стане способен, успешен член на дентален екип; и да насърчава и подобрява развитието на ученика като уверени, мотивирани и независими личности, отдадени на тази професия и необходимостта от учене през целия живот.

KDM Dental College INTERNATIONAL INC. Предоставя на общността дентална клиника, която предоставя практически опит за студенти, стоматологични грижи и образование за обществеността.

Места

Калгари

Address
6 Avenue Southwest,520-940
T2P 3T1 Калгари, Alberta, Канада

Едмънтън

Address
103 Avenue Northwest,10104
T5J 0H6 Едмънтън, Alberta, Канада

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: