Прочетете официалното описание

Масажната терапия е една от най-бързо растящите кариери в Канада днес.

Фамилията училища на WCCMT / CCMH обединява 70 години доказан успех в обучението по масажна терапия. Гордеем се с хилядите ни завършили, които са продължили да изпълняват гъвкави кариери в Масажната терапия и Спа специалитетите.

Ние сме най-добрият избор в света в обучението по масажна терапия

Нашите завършили отлични работни места!

Научете как можете да започнете професионална кариера в тази бързо развиваща се област на здравеопазването. Ако се интересувате от здравето и човешкото тяло и се стремите да се установите в успешна професионална кариера с обещаващи възможности, тогава вие сте задължени да проучите кариера в масажната терапия и / или спа практика.

WCCMT / CCMH в областта на образованието сега се признава чрез стипендиантска програма, финансирана от Massage Addict, една от водещите канали на Канада. За да кандидатствате за стипендия, проверете я.

 • Сертифицирани педагози
  Нашият факултет от опитни масажисти са страстни възпитатели, посветени на предаването на техния опит.
 • Национален отпечатък
  5 страхотни кампуси - от брега на брега над 65 години доказан успех!
 • Резултати от провинциалните тестове
  Най-добрият тест на нашата програма е успехът, който нашите ученици имат в завършването на провинциалните изпити на борда.
 • Изключителна професионална подготовка
  Феноменална клинична стажантска програма в допълнение към разнообразна и широка програма за клинична промоция
 • Над 65 години доказан успех
  Най-добрият избор в света за обучение по масажна терапия
 • Успешно поставяне на кариера
  Предоставяме информация за техниките за търсене на работа и достъп до нашите щабове за работа
 • Гъвкави календари за курсове
  Незадължителните начални часове на програмата Ви дават възможност да започнете новата си кариера в най-подходящия момент за вас
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Диплома

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy

Нашата известна MT програма се доставя след 21 месеца. Тази опция осигурява на студентите, записани в тази програма, "летна почивка" между първата и втората година. Това ... [+]

Най-добрият избор в обучението и обучението по регистрирана масажна терапия

Нашата известна MT програма се доставя след 21 месеца. Тази опция осигурява на студентите, записани в тази програма, "летна почивка" между първата и втората година. Това позволява малко повече време, което може да се използва за опресняване и интегриране на знания и умения, научени досега.

Преглед на семестъра ... [-]
Канада Торонто Ню Уестминстър Виктория Кеймбридж Регионална община Халифакс  + 2 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
21 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy

Ако сте бъдещ студент, който търси по-целесъобразен график и желаете да вземете програмата MT Diploma в по-съкратена времева рамка, тази опция би могла да бъде за вас. Ус ... [+]

Ако сте бъдещ студент, който търси по-целесъобразен график и желаете да вземете програмата MT Diploma в по-съкратена времева рамка, тази опция би могла да бъде за вас. Ускорената програма предлага същата висококвалифицирана учебна програма и изключителни инструкции в по-кратък срок без прекъсванията, предлагани в 21-месечната програма.

Преглед на семестъра

Семестър 1

В началото на 2218-часовата ни програма за компетентност, студентите се запознават с акушерството на опорно-двигателния апарат, включително палпацията и кинезиологията, които формират основната експертна база за масажните терапевти. В допълнение, студентите започват пътуването си за придобиване на умения за масаж и оценка, необходими за започване на клинична практика. И накрая темите на етиката, професионализма и комуникацията в рамките на терапевтичните взаимоотношения ги подкрепят в разбирането и изпълняването на тяхната роля на медицински специалист.... [-]

Канада Торонто Кеймбридж Регионална община Халифакс
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
16 месеца
Кампус
Научете повече на английски