Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Тъй като първото училище осигуряване на професионално акупунктура и традиционна китайска медицина (ТКМ) програми в Алберта, Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine лидерство е в областта никога не е било променяно. Многократно демонстрирахме нашето лидерство в образованието, научните изследвания и иновациите и нашите програми са признати в Канада, САЩ (NCCAOM) и Китай.

Нашата цел не е просто да преподаваме акупунктура и TCM; вместо това нашият мандат е да предоставим необходимите инструменти, за да се превърнем във висококвалифициран практикуващ, който не е възпрепятстван от ограничения.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine е място за личен растеж и развитие чрез вашето образование и връстници. Студентът в Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine е изпълнен с широк спектър от култури и произход, като ви дава шанс да изградите ценни взаимоотношения и да развиете отвореност. Нашите служители са страстни, разбиращи и ценни, изграждайки връзка със своите ученици.

Места

Калгари

Address
20 Avenue Northwest,1910
T2M 1H5 Калгари, Alberta, Канада

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: