Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Представление

Прочетете официалното описание

Istituto Stomatologico Toscano, най-доброто място за учене

Istituto Stomatologico Toscano , Фондация за клинични, изследователски и напреднали обучения по дентална медицина, е насочена към зъболекари и зъболекарски хигиенисти, асистенти по дентална практика и парамедици, за да обучава специалисти в профилактиката и лечението в денталната област.

Ученето през целия живот за всеки, който работи в здравния сектор, е от съществено значение, за да бъде в крак с технологичния напредък и разработването на по-ефективни и по-малко инвазивни лечения. Точно това е основната мисия на Istituto Stomatologico Toscano, чиито професионалисти предават на студенти и професионалисти, които искат да продължат да развиват своите умения.

Опит и високо ниво на учители Научно значение

Специализирани учебни заведения Стратегическо местоположение

Istituto Stomatologico Toscano от Лидо ди Камайоре, провинция Лука, се занимава с обучението и разработването на програми за непрекъснато обучение на стоматолози, зъболекарски хигиенисти и стоматологични асистенти.

Училището за висше образование е насочено както към студенти, които са получили тригодишна степен, така и към тези, които са получили специалност или магистърска степен на старата школа, както и към професионалисти, които искат да се върнат в играта, да задълбочат уменията си и да увеличат качеството на услугите, които предлагат на своите пациенти.

Можете да поискате информация за началните курсове, процедурите за прием и разходите за регистрация, като изпратите съобщение. Един от нашите служители ще се свърже с вас и ще ви даде цялата информация, от която се нуждаете.

20Години на формиране
150Осигурени курсове
3000Участниците

Партньор на Института

От създаването си образователната дейност на Института е била и е организирана в сътрудничество с множество италиански и чуждестранни университети и днес се основава на преобладаващо сътрудничество с Международния университет за здраве и медицински науки в Рим (UniCamillus) на Saint Camillus.

UniCamillus е нов университет, посветен изключително на медицинските и здравните науки. Призванието му е международно, насочено е към италиански, европейски и студенти извън ЕС, които гледат на медицинската професия и медицина с глобално значение.

Дидактическото предложение е много широко и включва практически курсове за обучение на пациенти, курсове за повишаване на квалификацията, курсове за специализация и магистри от I и II ниво с продължителност една или повече академични години.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST дейности

Istituto Stomatologico Toscano основно представлява следдипломна школа по дентална медицина и организира магистърски курсове от I и II ниво, курсове за специализация, практически курсове за обучение на пациенти, както и курсове за повишаване на квалификацията.

Всички специалисти имат дълъг и квалифициран опит в организирането и провеждането на университетски курсове, което гарантира високо качество на преподаване.

Теми, обхванати от курсовете на IST

Дидактическата програма на курсовете за напреднало обучение по дентална медицина засяга всички стоматологични дисциплини с участието на висококвалифицирани преподаватели, както италиански, така и международни.

Засягат се всички най-интересни теми на съвременната стоматология, включително имплантология, орална хирургия, пародонтология, ортодонтия, козметична стоматология, юридическа стоматология, консервативна, лазер в имплантологията, орална хигиена, специално лечение на пациентите, компютърна имплантология, компютърно подпомагана имплантология , регенеративна и реконструктивна стоматологична хирургия и изследователска методология.

Продължаващо образование за зъболекари

Всеки, който работи в сектора на здравеопазването, трябва да преминава към опреснителни курсове за непрекъснато професионално обучение. Тези проучвания предлагат на професионалистите възможност постоянно да обновяват своите знания, да откриват най-новите иновации в технологиите и да предлагат по-добро обслужване на всички свои пациенти.

В областта на стоматологията IST вече повече от десет години предлага уменията и опита на нашите висококвалифицирани преподаватели. Свържете се с IST чрез формата за контакт, за да поискате допълнителна информация.

doctor, medical, medicine

Международен университет по здравеопазване и медицински науки Свети Камил в Рим (UniCamillus)

Университет, изключително посветен на здравеопазването и медицинските науки

Международният университет по здравни и медицински науки „Saint Camillus“ (UniCamillus) - университет, изключително посветен на здравето и медицинските науки. UniCamillus получи одобрението на Университетските правила и образователни наредби на 20 юни 2017 г. от CUN (Италианския национален университетски съвет) и акредитацията от ANVUR (Италианска национална агенция за оценка за университет и изследвания) на 5 септември 2017 г.

На 28 ноември 2017 г. Министерството на образованието, университета и научните изследвания подписа Указа за създаване на университета, по-късно регистриран в Сметната палата и публикуван в Италианския закон Официален вестник n. 3 от 4 януари 2018 г.

Мисия

Международният университет по здравни и медицински науки „Свети Камилус“ (UniCamillus) приветства студенти от цял свят и ги обучава, за да станат лекари или здравни специалисти, многостранни и съсредоточени също и върху заболявания на по-слабите страни.

Поради тази причина Университетът е адресиран специално към студенти от ЕС и извън ЕС, които проявяват хуманитарен, научен и професионален интерес към здравословните проблеми, засягащи особено развиващите се страни. Завършилите UniCamillus винаги ще имат предвид хуманитарните ценности, придобити в хода на обучението, особено достойнството на пациента, считано за човек със собствена чувствителност. Университетът е светски и посреща студенти от всички вероизповедания.

Мисията на университета е вдъхновена от Камил Де Лелис: в края на 16 век той допринесе съществено за определяне на критерии и организация на ефективна система на здравеопазване, като състави и приложи първата съвременна процедура на болнична помощ, установявайки основната принципи на уважение и достойнство на пациента.

Образователни цели

Образователната програма има за цел да обучава лекари и здравни специалисти, способни да работят на световно ниво, за да посрещнат здравните нужди и на непривилегированите страни. В съответствие с хуманитарната мисия UniCamillus, по време на учебния път се акцентира върху взаимовръзките между съдържанието на основните и клиничните науки, като се обърне специално внимание на интердисциплинарността на медицината.

В съответствие с международното измерение на университета много курсове се преподават на английски език. Налични са образователни инструменти и програми за подпомагане, които да помогнат на студентите да подобрят знанията си по английски език по време на курсовете, докато достигнат нивото, необходимо за използване на квалификацията им в повечето страни по света без езикова бариера.

Места

Lido di Camaiore

Address
Strada Statale 1 Via Aurelia,335
55041 Lido di Camaiore, Тоскана, Италия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия