Humanitas University

Представление

Прочетете официалното описание

Международен университет, посветен на науките за живота в Милано. Образование и обучение, напълно интегрирано с болница Хуманитас и научни изследвания.

Университет силно се фокусира върху растежа на своите студенти, тяхното обучение, клиничната и изследователската си кариера в Италия и в чужбина. Следдипломно обучение с медицински специалности, магистри и програми за повишаване на квалификацията и докторантури Умен кампус, технологично напреднал в своята инфраструктура и услугите си.

Интернационализация, иновации, взаимодействие, интеграция с болницата и изследователския център: така живеем университетското образование в науките за живота и това, което отличава Humanitas University .128326_DSC05101-2.jpg

Курсовете

Всички наши курсове са вдъхновени от концепцията за активно учене, внимателно балансираща теория и практика, за да се гарантира, че нашите студенти развиват критични и автономни мисловни умения, наред с конкретни професионални компетенции.

Humanitas University подготвя своите студенти да процъфтяват в клиничните и изследователските области в Италия или в чужбина. Международна и стимулираща среда обхваща всички наши курсове в Humanitas University на Humanitas University . Ние се стремим да подкрепим личното и професионалното израстване на нашите студенти и вярваме в подхранването на дух на сътрудничество, любопитство и отговорност.

Днес Humanitas University домакин на 1400 студенти и аспиранти. Студентите са разпределени в 4 курса:

150 годишно за доктора по медицина и хирургия (английски); 50 годишно за училище MEDTEC (английски); 100 годишно за бакалавърска степен по медицинска сестра (италиански); 36 на бакалавърска степен по физиотерапия (италиански).

Интеграция с болници на Хуманитас

Humanitas е първата италианска болница, получила сертификат за качество като Академична болница от Съвместната комисия International. Тя е една от най-технологично развитите европейски болници и международно известна с изследванията си за заболявания на имунната система. Хуманитас разполага със специализирани звена за лечение на онкологични, сърдечно-съдови, неврологични, ортопедични, автоимунни и възпалителни заболявания. Освен това има топ център за очи, изключителен център за фертилитет и високо специализиран отдел за аварии и спешни случаи. Медицинската помощ, подкрепена от най-добрите професионални знания и мултидисциплинарен подход, се допълва от постоянни изследователски дейности, насочени към подобряване и персонализиране на лечението. IRCCS Istituto Clinico Humanitas оглавява група болници в Италия, разположени в Милано, Бергамо, Кастеланца, Торино и Катания.

Международно измерение

Хуманитас привлича млади хора от Италия и от цял свят и предлага възможност да се включат в уникален вид образование. Това е международен център за обучение на лекари, медицински сестри, физиотерапевти и изследователи, способни да се справят с бъдещи научни, технологични и социални промени. Тясната интеграция между болницата, изследователските лаборатории и университета създава условия за здравните специалисти да придобият опит, като работят в тясно сътрудничество с пациентите и в същото време да придобият методологията и строгостта, която изисква научните изследвания - средство за създаване на синергия между клиничните и лабораторна практика в образователен контекст.

Студентите имат шанса да се учат от PRofessors, гостуващи професори, които включват 3 носители на Нобелова цена, и проучвания с доказан международен опит.

Освен това, студентите могат да живеят опит в чужбина благодарение на международната мрежа с изследователски центрове и чуждестранни медицински институции.

Интегриран подход за образование и обучение

В Humanitas University интегрираният подход на преподаване гарантира, че бъдещите ни лекари ще придобият теоретични знания наред с клиничните умения. Мултидисциплинарните методи на преподаване включват обучение, базирано на проблеми и опит. Първият подход насърчава студентите да развият аналитични и рефлексивни умения, необходими по време на клиничната практика; вторият се фокусира върху независими изследвания, вземане на решения и работа в екип. Симулацията също играе основна роля в медицинското обучение - това е мястото, където студентите могат да учат в безопасна и контролирана среда под надзора на преподавателите, чиято роля е да улеснява процеса на обучение, тъй като целите стават все по-предизвикателни, като се започне от историята и процедурни умения, за висококачествено симулиране на управлението на пациента в сложни клинични сценарии.

Места

Милан

Address
Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele
Милан, Ломбардия, Италия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия