EADA Business School Barcelona

Представление

Прочетете официалното описание

EADA - Escuela де Alta Dirección у Administración

Financial Times текущото класиране: 84 Нашата институция се основава на ценностите на усилия, отдаденост и добре свършената работа. Нашата мисия е да допринесе за по-справедлива, по-балансирано и устойчиво общество. Основана през 1957 г., EADA беше един от първите испански институции за предоставяне на програми за обучение, които конкретно насочени света на бизнеса.

Ние винаги сме били известен за нашия строг академичен и практически подход, насочен към прилагане на знанията за реалната ежедневното компания свят. Нашите образователни методологии насърчаване на "учене чрез правене". За повече от 50 години EADA е бил в предната линия на обучение за управление и по-фирмено обучение програми за бизнес общността. Нашите дългогодишни отношения с над 350 асоциирани дружества представляват гръбнакът на нашата подготовка и възнамерява да отговори на нуждите на корпоративния свят, като призова участниците на нашите програми, за да поеме активна роля в собствената им кариерно развитие. Над 120 000 участници от над 40 страни са поверени на обучението им за нас, което само по себе си показва, че EADA е един от най-иновативните в Европа и престижни бизнес училища. EADA е отворено, плуралистично и разнообразно институция. Надяваме се да бъде в състояние да си сътрудничат с вас, за да се разбере и да отговорим на Вашите нужди от обучение.

Мисия

Ние сме независима, неправителствена институция, основана в Барселона (Испания) през 1957 година. Ние вярваме в организации и фирми с човешките ценности. Ние сме посветени на обучението и развитието на хората и на по-нататъшното професионално съвършенство. Чрез научни изследвания и образование ние възнамеряваме да се обучават мениджъри на фирми и организации, които са икономически ефективен, социално отговорен и екологичен. Ние възнамеряваме да продължим с течение на времето, за да бъде в състояние да понесе влияние върху обществото. Ние се управляват ефективно. Ние трябва да се реализира печалба чрез нашата дейност, за да се гарантира стабилно и жизнеспособно бъдеще за нашата институция.

  • Ние вярваме, че добрите мениджъри имат емоционална интелигентност, за решаване на проблеми умения и лидерски способности. Поради тази причина, участници, които участват в уникална програма за професионално развитие (PDP) в EADA's жилищен център за обучение. The PDP включва план на личен и професионален растеж и участниците да развиват меките умения, необходими за да успее в света на бизнеса (културното многообразие, Презентационни умения, Договорете Техники, Лидерство и интеграция)

Места

Барселона

Address
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Барселона, Каталония, Испания

Акредитации